Νέα

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Η Πηνελόπη και ο Μελέτης ζουν τον έρωτά τους και οι συνέπειες θα είναι τραγικές

Αυτό και αν spoiler στις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες σύντομα επιστρέφουν στη μικρή οθόνη με εκπλήξεις και πολλές ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Αυτή τη φορά η ιστορία που θα δούμε αφορά στην Πηνελόπη και τον Μελέτη.

Ο έρωτάς τους είναι παράφορος και ασυγκράτητος και σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη οι δυο τους παρόλο που γνωρίζουν πως είναι πρώτα ξαδέρφια πέφτουν ξανά στο κρεβάτι αυτή τη φορά με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Δημιουργούν παράνομη σχέση αιμομιξίας και αποκτούν παιδί με διανοητικά προβλήματα! Το παραπάνω συγκλονιστικό σπόιλερ για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του σίριαλ έφερε στο φως της δημοσιότητας το «TV 24», με πολλές «καυτές» λεπτομέρειες. Η κόντρα της Πηνελόπης (Μ. Πετεβή) με τον άντρα της Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς) κορυφώνεται, με τον Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης) να κάνει τα πάντα για να την προστατέψει.

Ο Μελέτης καταλαβαίνει πως ο Κλεομένης τής έχει κάνει κάτι και απαιτεί να μάθει τι έχει γίνει: «Σε πείραξε αυτός ο αλήτης; Λέγε, Πηνελόπη! Τι σου έκανε, θα τον σκοτώσω», φωνάζει και πάει να φύγει, αλλά η Πηνελόπη τον σταματάει: «Αφησε τον Μελέτη, μη δίνεις σημασία! Μην ασχοληθείς άλλο μαζί του, δεν αξίζει! Μείνε μαζί μου, σε χρειάζομαι όσο τίποτα». Εκείνος την αγκαλιάζει και σύντομα καταλήγουν να φιλιούνται με πάθος. «Σταμάτα, δεν είναι σωστό» της λέει ο Μελέτης και η Πηνελόπη του απαντάει: «Είναι το μόνο σωστό».

Μελέτης και Πηνελόπη-Άγριες Μέλισσες part 2

Έτσι καταλήγουν στο κρεβάτι και κάνουν ξανά έρωτα, αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είναι ξαδέρφια!

Σύμφωνα με το σπόιλερ του αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα τους δούμε να κάνουν έρωτα, αφού από εκείνο το σημείο και μετά οι συνευρέσεις τους θα είναι συχνές και θα διατηρούν κρυφή σχέση… Μάλιστα, η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος από τον Μελέτη, αλλά όλοι θα πιστεύουν πως το μωρό είναι του Κλεομένη. Εκείνη όμως γνωρίζει την αλήθεια.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη χαίρονται που η μοναχοκόρη τους θα τους κάνει εγγόνι. Ο Μελέτης ξέρει κι εκείνος την αλήθεια, θέλει να διεκδικήσει το παιδί του, αλλά η Πηνελόπη τον εμποδίζει.

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο για το νεαρό ζευγάρι, αφού το μωρό που θα γεννηθεί θα έχει διανοητικά προβλήματα, εξαιτίας της αιμομιξίας. Τότε ο Μελέτης, ο Κωνσταντής και ο Δούκας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις τύψεις τους για τον τρόπο με τον οποίο φέρονταν κάποτε στον Γιάννο.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com