Νέα

Δέσποινα Βανδή: «Αυτό είναι αληθινή αγάπη, αποδοχή» – Το μήνυμα της τραγουδίστριας κατά των διακρίσεων

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Βανδή λόγω της περιοδείας της.

Τελευταίος σταθμός στην περιοδεία της τραγουδίστριας ήταν η Βοστώνη. Από το ταξίδι της εκεί, αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν ένα πανό που ήταν κρεμασμένο έξω από την ιστορική εκκλησία του Συμφώνου που βρίσκεται στη Βοστώνη. Το εν λόγω πανό είχε τα χρώματα της LGBTQ+ κοινότητας και πέρναγε το μήνυμα της ενότητας και της αποδοχής όλων των ανθρώπων, καθώς και ότι ο Θεός δεν κάνει διακρίσεις στην αγάπη του.

Η Δέσποινα Βανδή φωτογράφισε το κρεμασμένο πανό και μοιράστηκε τις φωτογραφίες αυτές με τους ακόλουθούς της στο Instagram στέλνοντας το δικό της μήνυμα ενότητας.

«Αυτό είναι αληθινή αγάπη! Αποδοχή! Αυτός είναι ο ιδανικός κόσμος που θα ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά των παιδιών μου. Εκεί που δε θα υπάρχουν σύνορα διαχωρισμοί εξοστρακισμοί και θα έχουν σημασία ουσιαστικές αξίες! Σεβασμός καλοσύνη γενναιοδωρία ελευθερία έκφρασης!

Κοίταξε τη φωτογραφία και θα καταλάβεις γιατί γι’ άλλη μια φορά με γοήτευσε η Βοστώνη. Δεν τοποθετήθηκε τυχαία αυτό το πανό εκεί! Το βρήκα ΥΠΕΡΟΧΟ! Πόσα χιλιόμετρα ανθρωπιάς έχουμε να διανύσουμε ακόμα για να το φτάσουμε κι εμείς εκεί;» έγραψε στην ανάρτησή της η Δέσποινα Βανδή.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com