Νέα

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Η τραγική κατάληξη της Δρόσως

Αυτό και αν είναι spoiler! Ο λόγος για την πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης τις Άγριες Μέλισσες που όσο περνούν τα επεισόδια οι εξελίξεις γίνονται ολοένα και πιο δραματικές.

Το spoiler που κυκλοφόρησε έχει να κάνει με τη μικρότερη από τις αδερφές Σταμίρη τη Δρόσω. Η Δρόσω λοιπόν σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέσα από τις διαρροές μετά τη λύση του αρραβώνα της με τον Ιορδάνη, γεννάει το παιδί της και το δίνει όπως είχε συμφωνήσει στον Νικηφόρο και την Ασημίνα.

Η συνέχεια όμως για τη Δρόσω είναι δραματική και μη αναμενόμενη καθώς σύμφωνα με τα όσα γράφει το «Tv Έθνος»:

Στην έναρξη του β’ κύκλου τα ίχνη της Δρόσως έχουν χαθεί… Έχει εγκαταλείψει το «Διαφάνι» για να κυνηγήσει το όνειρό της. Να γίνει τραγουδίστρια. Άλλωστε έχει εξαιρετική φωνή και μια πολύ ελκυστική παρουσία. Σύμφωνα όμως με τα σπόιλερ που κυκλοφορούν η ζωή της επιφυλάσσει άλλη μοίρα… Η πλοκή στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα μεταφερθεί στο 1965 και θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι αλλά και στον Πειραιά… Συγκεκριμένα στην Τρούμπα όπου η Δρόσω θα έχει καταλήξει να εκδίδεται σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της περιοχής. Όλοι οι συντελεστές προς το παρόν για τη συγκεκριμένη ιστορία τηρούν σιγή ιχθύος και τα σχετικά γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Δρόσω στην Τρούμπα, θα έχει αλλάξει πλέον όνομα και φυσικά θα κρύβει από τους πάντες την πραγματική της ταυτότητα και τον τόπο καταγωγής της.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com