Νέα

Dj Khaled: Έφτασε στον οδοντίατρο ντυμένος… αστροναύτης, λόγω COVID-19

Την πρώτη έξοδο από το σπίτι επιχείρησε ο Dj Khaled, για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό οδοντιατρικό πρόβλημα και θέλησε με υπερβάλλοντα ζήλο να λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά του COVID-19. Εμφανίστηκε στο ραντεβού με τον οδοντίατρο για έκτακτη απονεύρωση δοντιού με στολή προστασίας, μάσκα και γάντια.

Ο βραβευμένος Αμερικανός DJ, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός αποκάλυψε ότι δεν βγήκε έξω από το σπίτι του επί 3,5 μήνες λόγω της πανδημίας, αλλά έπρεπε να επισκεφθεί τον οδοντίατρό του για την επείγουσα απονεύρωση. Ωστόσο, έλαβε όλα τα προστατευτικά μέτρα για να είναι ασφαλής και να διαφυλάξει τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Έχω παιδιά, δεν παίζω παιχνίδια. Πρώτη μέρα έξω από το σπίτι μετά από 3,5 μήνες» έγραψε στο instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται να βγαίνει από το αυτοκίνητό του με πλήρη προστατευτική στολή.

Επίσης κοινοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη στην οδοντιατρική κλινική στο Μαϊάμι, την επέμβαση της απονεύρωσης κια την επιστροφή του στο σπίτι.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com