Νέα

«Ο Πασχάλης Τερζής δεν πρόκειται να επιστρέψει στις πίστες! Έφυγε πάνω στη δόξα του τη μεγάλη…»

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Πασχάλη Τερζή και τον Νότη Σφακιανάκη.

«Τα άφησα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα παρά τη θέλησή μου. Από έξι και εφτά μέρες που δουλεύαμε φτάσαμε να δουλεύουμε μισή Παρασκευή, ένα Σάββατο. Όποιος καλλιτέχνης δεν έκανε αιματηρή οικονομικά, δεν έχει λεφτά. Τολμάω να πω ότι η Ελένη Μενεγάκη ξεπέρασε σε δημοτικότητα ακόμα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Ελένη θα πάει εξωτερικό, θα κάτσει, θα αλλάξει πολλά πράγματα, θα δει καινούργια πράγματα και θα επανέλθει.

Το όνομα που μεσουρανεί αυτή τη στιγμή και νομίζω είναι στην καλύτερη φάση είναι ο Αντώνης Ρέμος. Όταν παίρνεις τον Ρέμο στο μαγαζί σου δεν τον ρωτάς ποια θέλεις να σου φέρω, σου λέει αυτός. Καλή είναι η Φουρέιρα, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει ένα μαγαζί μόνη της. Από το J2US δεν θα έπαιρνα κανέναν στο μαγαζί μου, τι να τους κάνω; Περισσότερο μιλάω στον τηλέφωνο με τον Πασχάλη Τερζή. Δεν θα επιστρέψει, έφυγε πάνω στη δόξα του τη μεγάλη, να γυρίσει τώρα τι να κάνει;

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν είναι και το πιο εύκολο άτομο. Αλλά έχει ένα πολύ καλό, όταν πεις κάτι με τον Σφακιανάκη είναι λόγος. Ο Νότης δεν αφήνει άτομο να καπνίσει στο καμαρίνι του και είναι πολύ συντηρητικός», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com