Νέα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μένει στον ΑΝΤ1

Πολλά ακούστηκαν… πολλά γράφτηκαν… αλλά τελικά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και θα συνεχίσει να είναι στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού την επόμενη σεζόν, παρουσιάζοντας και την εβδομαδιαία εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν την ανανέωση της συνεργασίας και μετά από συζήτηση έχουν δώσει τα χέρια, απομένοντας πλέον την τυπική διαδικασία των υπογραφών. Να σημειωθεί ότι η σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Κωστή Τσιακανίκα, είναι άριστη και μάλιστα είναι αξιοπρόσεχτο ότι τη φετινή σεζόν ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει ενισχύσει σημαντικά το ενημερωτικό προφίλ του, αφού εκτός από τα δελτία ειδήσεων και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βγαίνουν πλέον και οι εκπομπές «Special Report» και «Πρωινοί Τύποι» αλλά και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι στον ΑΝΤ1, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ανανέωση είναι για τα δύο επόμενα χρόνια ενισχύοντας έτσι ότι οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία και θέλουν να την… δέσουν για περισσότερο χρόνο…!

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com