Νέα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έβγαλε τον… casual Κυριάκο Μητσοτάκη από το Μαξίμου (pics-video)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δέχτηκε την πρόταση του δήμου Αθηναίων να… ανέβει σε ένα φορτηγό και να τραγουδήσει για τους πολίτες Αθήνας. Και ένας από τους… σταθμούς της ήταν και το Μέγαρο Μαξίμου όπου την «υποδέχτηκε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί όπου βρισκόταν και σήμερα (25.04.2020) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις συσκέψεις για τα μέτρα που θα παρθούν στο… δρόμο για να βγούμε σιγά σιγά από την καραντίνα. Και όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη άρχισε να κατεβαίνει την Ηρώδου Αττικού, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να βγει από το γραφείο του.

Με μαύρο μπλουζάκι και τζιν παντελόνι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε στο δρόμο, χαιρέτισε τη σπουδαία τραγουδίστρια, άκουσε τα τραγούδια της, μίλησε με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη αλλά και πολίτες που βρίσκονταν εκεί και μάλιστα αντάλλαξε και… αγκωνιές με κάποιους πιτσιρικάδες. Η σπουδαία ερμηνεύτρια τραγούδησε «Τα πιο ωραία λαϊκά» ξεσηκώνοντας τους πάντες και ο διάλογος που είχε με τον πρωθυπουργό ήταν απολαυστικός ενώ δεν έλειψαν και τα «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας.

Δείτε τις εικόνες…        

 

Την “επίσκεψη” από την Άλκιστης Πρωτοψάλη σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook: «Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήρθε εκείνη σε εμάς! Σε ευχαριστούμε που γέμισες την πόλη μας με μελωδίες και τραγούδια!», έγραψε.

newsit.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com