Νέα

Κωδικός 6: Μετακίνηση… celebrity για σωματική άσκηση ή βόλτα με κατοικίδιο (φώτο)

Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, συνεχίζονται κανονικά και για αυτό τον λόγο υπάρχουν συγκεκριμένοι κωδικοί για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο.

Ως γνωστόν, οι μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για έξι λόγους που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση. Ο πιο εύκολος τρόπος δήλωσης μετακίνησης εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορονοϊό είναι η αποστολή SMS στο 13033.

Ο πιο δημοφιλής κωδικός μετακίνησης, τον οποίο χρησιμοποιούν και αρκετοί από τους αγαπημένους μας celerities, δεν είναι άλλος από τον αριθμό 6, που αντιστοιχεί στην παρακάτω αιτιολογία: Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz να γυμνάζονται σε πάρκα και αλάνες, να βγάζουν βόλτα τα χαριτωμένα ζωάκια τους, αλλά και να πραγματοποιούν απλά περιπάτους στη φύση.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φορώντας καθημερινά φόρμες, βγαίνει από το σπίτι για να κάνει βόλτα τον αγαπημένο της σκύλο, Μιζού, στη γειτονιά της ή σε κάποια κοντινή παραλία των νοτίων προαστίων, κάνοντας παράλληλα την γυμναστική της.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αθλείται καθημερινά με τρέξιμο στους δρόμους της Γλυφάδας. Μάλιστα, πρόσφατα, δεν δίστασε να βγάλει την μπλούζα του, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το καλογυμνασμένο κορμί που διαθέτει.

Ο Αντώνης Ρέμος, που δεν δείχνει να είναι και ο πλέον αθλητικός τύπος, απαθανατίστηκε στα νότια προάστια να κάνει βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι, την οποία φάνηκε να απολαμβάνει στο έπακρον.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, με spoty total black look, ακολουθούσε τον σύντροφό της, Αντώνη Ρέμο, οδηγώντας το ποδήλατό της, σε μια προσπάθεια να παραμείνει fit αυτό το διάστημα που τα γυμναστήρια είναι κλειστά.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με sporty look, η Τόνια Σωτηροπούλου «έσπασε» για λίγο τον οικειοθελή εγκλεισμό της και πραγματοποίησε μια έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, για χαλαρό περπάτημα παρέα με την σκυλίτσα της, Στέλλα.

Η εγκυμονούσα Νικολέττα Ράλλη βγήκε από το σπίτι για να συνοδεύσει τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, στο Ζάππειο, προκειμένου ο γοητευτικός επιχειρηματίας να γυμναστεί ανάμεσα στη φύση.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης εντοπίστηκαν στην γειτονιά τους, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους, έχοντας βγάλει βόλτα τον σκύλο της ηθοποιού, Γιάννη, αλλά και αφότου πραγματοποίησαν τα ψώνια τους από το σούπερ μάρκετ.

Η Έλλη Κοκκίνου, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς έχει άσθμα, δεν βγαίνει από το σπίτι παρά μόνο για να βγάλει βόλτα στη Γλυφάδα τον σκύλο της.

Ο Τζώνη Καλημέρης, υγιής πλέον, αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό, έβγαλε βόλτα τους τετράποδους φίλους του στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δείχνοντας ανανεωμένος και ευδιάθετος.

Η Νίνα Λοτσάρη, φορώντας τα αθλητικά της, βγήκε πρόσφατα από το σπίτι για να κάνει jogging. Όπως θα διαπιστώσεις, η εντυπωσιακή performer διατηρεί ένα αξιοζήλευτο σώμα.

Η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου, με αθλητικό look, έκανε βόλτα στο Περιστέρι, έχοντας για μοναδική παρέα της τον σκυλάκο της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Βικτώρια Καρύδα, πριν μερικές μέρες, εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό, βγήκε για περπάτημα στη Βούλα, ενώ, στον δρόμο της επιστροφής της για το σπίτι, όπως μαρτυρά το παρακάτω «κλικ», απόλαυσε το καφεδάκι της.

Στο Κολωνάκι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ασημίνα Χαρίτου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το GNTM. Με casual look, κρατώντας το λουρί του τετράποδου φίλου της από το ένα χέρι και το κινητό της από το άλλο, απόλαυσε για λίγο την ηλιόλουστη μέρα.

Ο Νίκος Παπαδάκης έστειλε «6» στο 13033 προκειμένου να βγει από το σπίτι και να περπατήσει στο Ζάππειο, μόνος και πολύ γοητευτικός.

Φωτογραφίες: NDP / Papadakis Press – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com