Νέα

Ελληνικό νησί σε λίστα του Conde Nast Traveller με τα επτά πιο ωραία στον πλανήτη

Για ακόμη μία φορά το Conde Nast Traveller δημοσιεύει αφιέρωμα με τα ωραιότερα νησιά στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας ανάμεσα στα τοπ επτά και ένα ελληνικό.

Η Alicia Buller, πιο συγκεκριμένα, έγραψε ένα άρθρο όπου παρουσιάζει τους ιδανικότερους προορισμούς παγκοσμίως για όσους θέλουν να βρεθούν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, να απολαύσουν κρυστάλλινα, διαυγή νερά και ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο, να χάσουν για λίγο την αίσθηση του χρόνου.

Στην κορυφή των προτάσεών της, λοιπόν, φιγουράρει το εξωτικό Μπαλί, το οποίο διακρίνει για την μαγευτική ατμόσφαιρα και τους φιλόξενους κατοίκους του.

Η Σαντορίνη είναι το ελληνικό νησί που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με την Buller να εκθειάζει το δραμτικό τοπίο της με την χαρακτηριστική Καλντέρα, εξηγώντας για την Οία ότι «πρόκειται για τον πιο γραφικό οικισμό του νησιού, ενώ κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στον κόσμο».

Ακολουθούν τα Cook Islands μεταξύ της Γαλλικής Πολυνησίας και των νήσων Σαμόα, ενώ στην τέταρτη θέση συναντάται το Μάχε, στις Σεϋχέλλες, με τον εντυπωσιακό κοραλλιογενή βυθό της θαλάσσης, σημείο αναφοράς για τους λάτρειςτης εξερεύνησης.

Το Παλαουάν στις Φιλιππίνες βρίσκεται στην πέμπτη θέση, το οποίο ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή άγρια φύση, τις γραφικές λίμνες και τα όμορφα ψαροχώρια.

Μία θέση πριν το τέλος το Kaua’i στη Χαβάη με την επκληκτική ακτογραμμή η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για τους σέρφερς. Η λίστα της Buller ολοκληρώνεται με τα νησιά στις Δαλματικές Ακτές, στην Αδριατική, τα οποία συνδυάζουν αρμονικά την χαλαρή γοητεία με την πλούσια ιστορία.

newsbeast.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com