Νέα

Αγνώριστος στην καραντίνα πρωταγωνιστής από τις “Άγριες Μέλισσες”

Σε πλήρη καραντίνα βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Γιάννης Στάνκογλου εκμεταλλευόμενος την παύση στις “Άγριες Μέλισσες” και σεβόμενος τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία του κορονοϊού.

Μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Αλίκη Δανέζη Knutzen και τις δυο κορούλες του, ο “Θωμάς Κυπραίος” από το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 απολαμβάνει τις ώρες στο σπίτι και φροντίζει να τις αξιοποιεί όσο πιο δημιουργικά μπορεί! Χωρίς βέβαια να απουσιάζει από την προσπάθεια αυτή το χιούμορ, το οποίο χαρακτηρίζει και τον ηθοποιό.

Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιάννης Στάνκογλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο από το δικό του “μένουμε σπίτι” και το μπαλκόνι του στην καρδιά της πόλης.

“Βεδουίνος στο κέντρο της Αθήνας” σημείωσε με χιούμορ ο πρωταγωνιστής στις “Άγριες Μέλισσες” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έχει κάνει ο ίδιος γνωστό, ωστόσο, ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θα βρίσκεται στο δεύτερο κύκλο της σειράς καθώς θα αποχωρήσει από αυτήν όταν ολοκληρωθούν τα επεισόδια του πρώτου κύκλου.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com