Νέα

Electronet Β.Κ. Καζάνα Δίπλα σας σε κάθε ανάγκη, «γιατί γνωριζόμαστε»!!!

Οι εξελίξεις τρέχουν, οι ανάγκες όμως δεν σταματούν ποτέ! Στην Electronet B.K. Καζάνα, οι ανάγκες σας είναι σε προτεραιότητα και για αυτό το λόγο εξακολουθεί να μένει δίπλα σας μέσα από το τηλεφωνικό της κέντρο και διαδικτυακά!

Έτσι, μπροστά στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε ο κορονοϊός (COVID – 19) η Electronet B.K. Καζάνα ακολουθεί τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων προκειμένου να προστατέψει τους εργαζομένους της, τις οικογένειές τους και εσάς αλλά φροντίζει για την εξυπηρέτησή σας.

Ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε» οι άνθρωποι της Electronet B.K. Καζάνα, είναι στη διάθεσή σας τηλεφωνικά να σας ενημερώσουν, να σας εξυπηρετήσουν, να λύσουν κάθε σας απορία αλλά και να δεχτούν την παραγγελία σας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω του site της εταιρίας www.kazanas.gr μέσα από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ είτε απευθείας σπίτι σας είτε όπου αλλού επιθυμείτε εντός νομού Λάρισας με τον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτει η εταιρία ακολουθώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής! Οι οδηγοί του ιδιόκτητου στόλουτης εταιρίας, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης, προκειμένου να σας παραδώσουν με ασφάλεια αλλά και ανέπαφα τα προϊόντα σας.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι ευθύνη όλων μας  να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com