Νέα

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας ζητώντας να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί στη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας συντάσσεται στον αγώνα που δίνει οργανωμένα η πολιτεία για την αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διαφύλαξη της υγείας και η συμβολή όλων στον περιορισμό της εξάπλωση της νόσου, αποτελούν πρώτιστο μέλημα που υπερβαίνει κάθε προσωπικό συμφέρον. Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες και οι εξελίξεις καταιγιστικές και ο μόνος τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε είναι με ψυχραιμία, συντονισμένες προσπάθειες και σωστή ενημέρωση. Ως εκ τούτου, καλούμε όλους τους  επαγγελματίες του κλάδου μας:

-Να ακυρώσουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις με μεγάλη συνάθροιση κόσμου.

-Να περιορίσουν άμεσα τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών στα καταστήματα (τουλάχιστον κατά 50%) τηρώντας στο ακέραιο τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για τις αποστάσεις μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων για την αποφυγή άμεσης επαφής των πελατών μας .

-Να εντατικοποιήσουν τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τους ελέγχους για την τήρησή τους.

-Όσοι δεν το έχουν πράξει ακόμη να εξοπλίσουν άμεσα τους χώρους τους με ειδικά απολυμαντικά για την εξυπηρέτηση του κοινού αλλά και του προσωπικού τους.

-Να αερίζουν συστηματικά και κατά το δυνατόν να κρατούν ανοιχτές τις πόρτες των καταστημάτων.

-Να εξετάσουν τη μείωση του ωραρίου αλλά και τη δυνατότητα λειτουργίας των επιχειρήσεων τους με ελάχιστο προσωπικό.

-Να ενημερώνουν το κοινό για τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και για την αποφυγή συνωστισμού.

Κυρίως, όμως καλούμε τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου μας, όσο και τους συμπολίτες μας Λαρισαίους να αναλογιστούν την ατομική τους ευθύνη.

Είναι μια μάχη που πρέπει ναδώσουμε όλοι μαζί για να νικήσουμε… Και θα νικήσουμε.»

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com