Νέα

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα πιάνει στα πράσα Κυπραίο και Μυρσίνη

Ανατροπών και εξελίξεων συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με τα όσα γράφει το «MY tv» ένα περιστατικό θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές στην πλοκή της ιστορίας. Ο Κυπραίος είναι ευτυχισμένος, καθώς η Ελένη τον βάζει στη ζωή της και στην καθημερινότητά της. Οι δυο τους κοιμούνται μαζί καθημερινά, αν και όταν η Ασημίνα το μαθαίνει αντιδρά έντονα. Μάλιστα, μιλάει με την αδελφή της, καθώς θεωρεί λάθος το ότι η Ελένη έχει βάλει άντρα μέσα στο σπίτι τους ενώ δεν είναι παντρεμένοι.

Η συμπεριφορά, όμως, της Ασημίνας ωθεί την Ελένη να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της και να δεχτεί την πρόταση γάμου του Κυπραίου. Εκείνος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και μάλιστα της ζητάει να παντρευτούν κανονικά έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, όμως, είναι διαφορετική από το αναμενόμενο.

Η είδηση του γάμου του με την Ελένη φτάνει και στα αφτιά της Μυρσίνης, η οποία δεν σκοπεύει να το επιτρέψει να συμβεί. Η γυναίκα πηγαίνει να τον συναντήσει χωρίς να καταλάβει την Ασημίνα, που την ακολουθεί. Η τελευταία γίνεται μάρτυρας της σχέσης που συνδέει τη Μυρσίνη με τον Θωμά και σοκάρεται. Είναι αποφασισμένη, όμως, να σώσει την αδελφή της από τον Κυπραίο και αποκαλύπτει στην Ελένη τα πάντα για την ερωτική σχέση του μέλλοντα συζύγου της με τη Μυρσίνη. Ωστόσο, η Ελένη διστάζει να πιστέψει όσα ακούει από την αδελφή της.

Και ενώ ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης, η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να βρει αποδείξεις για την παράνομη ερωτική σχέση του Κυπραίου και της Μυρσίνης, φοβούμενη μάλιστα πως ο άντρας κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com