Νέα

Τα δάκρυα της Άννας Βίσση στη συναυλία της στο πυρόπληκτο Μάτι

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Μάτι, καθώς η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τη φονική πυρκαγιά του περσινού Ιουλίου, ενώ ζήτησε από το κοινό να κάνουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε αφιλοκερδώς, το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα χώρο- σύμβολο για το Μάτι, τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ), που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο. Η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, έγινε μετά από πρόταση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», το οποίο βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό των πληγέντων. Με τις επιτυχίες της και τις δυνατές της ερμηνείες, η Άννα Βίσση έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης και ελπίδας!

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ! Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους της μουσικής, τους φίλους της ζωής! Σας καλωσορίζω… Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Δεν ξέρω, δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ, συγχωρέστε με! Πριν πούμε οτιδήποτε, πριν τραγουδήσουμε, πριν αισθανθούμε άλλα πράγματα, να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για όλα αυτά τα πλάσματα που σήμερα δεν είναι μαζί μας», είπε με τρεμάμενη φωνή. Παράλληλα, ανέφερε πως με το Μάτι την συνδέουν πολλές αναμνήσεις, καθώς η αδερφή της και η οικογένειά της ζουν στην περιοχή και κατέληξε: «η ζωή μας κρύβει πολύ δύσκολα πράγματα, αλλά και πολύ ωραία. Θέλω σήμερα μαζί να μοιραστούμε την αγάπη για όλες αυτές τις γειτονιές… Θέλω να ξαναδούμε αυτό το όμορφο μέρος ζωντανό, χαρούμενο, αισιόδοξο, με χρώματα πολλά».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=QaN-vBgxerk

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com