Νέα

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την πρώτη πρόβα – «Το έχει πάρει ήδη»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής της φετινής Eurovision στη σκηνή του Malmö Arena στην Σουηδία. Η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους χορευτές της ανέβηκαν χθες Μεγάλη Δευτέρα στη σκηνή και παρουσίασαν το ZARI, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στους Eurofans.

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη πρόβα και το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή το #Eurovisiongreece μπήκε στα trends του Twitter (X) και όλοι σχολίασαν με άκρως θετικό πρόσημο την εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου στη σκηνή του διαγωνισμού. Η Μαρίνα Σάττι κέρδισε τις εντυπώσεις με τους χρήστες των social media να πιστεύουν πως η ταλαντούχα καλλιτέχνης μπορεί ακόμη και να φέρει την πρωτιά!

Το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό.

Δες όλες τις αντιδράσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com