Νέα

H Μαρίνα Σάττι ζωντανά στο 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης στη Λάρισα

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής για άλλη μια φορά με τα νέα της τραγούδια «Πάλι», «Πόνος Κρυφός», «Σπίρτο και Βενζίνη», αλλά και μετά τις χειμερινές εμφανίσεις της που ξεσήκωσαν το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου η Μαρίνα Σάττι ανεβαίνει στη σκηνή 3ου Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης για να μας χαρίσει μια εκρηκτική βραδιά, από αυτές που μόνο η ίδια ξέρει να ετοιμάζει.

 

Οι συναυλίες της Μαρίνας Σάττι είναι το ίδιο ξεχωριστές όσο και τα τραγούδια που δημιουργεί. Στο live της παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

 

«Για μένα παράδοση είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν–, ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω τους».

 

Στη νέα συναυλία της θα ακούσουμε ζωντανά όλα τα τραγούδια του πρώτου της δίσκου με τίτλο «YENNA». Ένας καθόλου τυχαίος τίτλος, καθώς δηλώνει την πρόθεσή της να αποτυπώσει συμβολικά τη δημιουργική διαδικασία από τη σύλληψη μέχρι τη γέννα: τον ενθουσιασμό, τον φόβο, την ανασφάλεια, τον πόνο και τελικά τη στιγμή της έλευσης στον κόσμο και, ως εκ τούτου, την αλλαγή.

 

Την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, σε μια σύγχρονη μουσική γιορτή με πολυφωνικές αλχημείες, απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της.

 

Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Γκάιντα και beats. Νταούλια και 808. Μια γιορτή –με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς–, όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό, για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

 

Ραντεβού λοιπόν στο 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης τη Δευτέρα 12 Ιουνίου!

————————————–

Κεντρική Πλατεία | Λάρισα

Ώρα Έναρξης: 21.30

Είσοδος Ελεύθερη

 

Διοργάνωση: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων & Δήμος Λαρισαίων

 

Πληροφορίες: Περίπτερο Φεστιβάλ | Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων (Κεντρική Πλατεία, Έμπροσθεν Δικαστικού Μεγάρου) από το Σάββατο 10/6/23.

 

Facebook: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων

Instagram: @dsnlarisa

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο 93,6 FM – Party 97,1 FM – Εφημερίδα Ελευθερία – Eleftheria.gr – Περιοδικό Θεσσαλικές Επιλογές

#dsnlarisa #festivalneolaias #marinasatti

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com