Νέα

Ο Ed Sheeran «έφαγε» την Αντέλ και είναι ο πλουσιότερος Βρετανός τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής της ποπ Ed Sheeran διπλασίασε την περιουσία του μέσα σε έναν χρόνο, ξεπερνώντας την τραγουδίστρια Αντέλ, σύμφωνα με την τελευταία χρονικά κατάταξη της εφημερίδας Sunday Times που θα δημοσιευτεί στο σύνολό της την Κυριακή.

Η περιουσία του συνθέτη και ερμηνευτή της παγκόσμιας επιτυχίας “Shape of You” (2017) εκτιμάται στα 160 εκατομμύρια στερλίνες, δηλαδή 185 εκατομμύρια ευρώ. Ο 28χρονος μουσικός καταλαμβάνει την 17η θέση στις συνολικά 40 της κατάταξης, ξεπερνώντας την Αντέλ που βρίσκεται πλέον στην 22η θέση με τα 150 εκατομμύριά της (174 εκατ. ευρώ).
“Ο  Ed Sheeran και η Αντέλ αποτελούν εξαίρεση”, σημειώνει η Sunday Times, καθώς ψηλά στην κατάταξη φιγουράρουν “ρυτιδιασμένοι ρόκερ με καριέρες αρκετών δεκαετιών”.

Ed Sheeran - Shape of You [Official Video]

Εάν, στην κατάταξη αυτή των βρετανών μουσικών, ο πλουσιότερος φέτος είναι ο συνθέτης ‘Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, 71 ετών, διάσημος για τα μιούζικαλ του όπως το “Cats” ή “Το Φάντασμα της ‘Οπερας”, με 820 εκατομμύρια στερλίνες (950 εκατ. ευρώ), ο θρυλικός τραγουδιστής των Μπιτλς Πολ ΜακΚάρτνεϊ και η γυναίκα του Νάνσι Σέβελ καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση, και ακολουθούν οι U2, ο ‘Ελτον Τζον και ο Μικ Τζάγκερ.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και η σύζυγός του έχασαν την πρωτιά, όταν είδαν την περιουσία τους να μειώνεται κατά 70 εκατ. στερλίνες μέσα σε έναν χρόνο (81 εκατ. ευρώ) και πλέον εκτιμάται στα 750 εκατ. στερλίνες (871 εκατ. ευρώ).

Το ιρλανδέζικο συγκρότημα U2 έχει περιουσία ύψους 583 εκατ. στερλινών (677 εκατ. ευρώ), ο ‘Ελτον Τζον διαθέτει 320 εκατ. στερλίνες (372 εκατ. ευρώ) και τέλος η περιουσία του τραγουδιστή των Ρόλινγκ Στόουνς ανέρχεται στα 275 εκατομμύρια στερλίνες (319 εκατ. ευρώ).

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com