Νέα

MasterChef: Αποχώρησε ο Ζαχίρ Γιαβαρί! Συγκινητικές στιγμές στο πλατό…

Η Σπυριδούλα για πολλοστή φορά βρέθηκε στην θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση στο MasterChef. Μαζί της, αυτή την φορά, ήταν ο Παντελής Βουρός και ο Ζαχίρ Γιαβαρί. Αυτός ο αγώνας προμηνυόταν δυνατός μέσα στην κουζίνα του MasterChef και αυτό επιβεβαιώθηκε και με την αντιγραφή, που κλήθηκαν να εκτελέσουν οι υποψήφιοι.

Το πολύ απαιτητικό γλυκό αντιγραφής του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, έφερε ένα κλίμα απροσδόκητο και αρκετά έντονο στην κουζίνα του διαγωνισμού. Οι τρεις τους έπρεπε να διαγράψουν παντελώς από τη σκέψη τους τη χαμηλή, για τη θέση που βρίσκονται στον διαγωνισμό, απόδοσή τους και να δώσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν ως μαγειρικοί δημιουργοί.

Τα πράγματα, βέβαια, δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς κανείς από τους τρεις δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το γλυκό, αφού η μπάλα σοκολάτας δεν πέτυχε σε κανέναν. Οι τρεις κριτές, μαζί βέβαια και με τον δημιουργό, δοκίμασαν τα πιάτα και αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει ο Ζαχίρ Γιαβαρί.

Μέσα σε ένα πολύ συγκινητικό κλίμα, ο Ζαχίρ Γιαβαρί έβγαλε τη μαύρη ποδιά, παρέδωσε την κονκάρδα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και αποχώρησε.

 

 

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com