Νέα

Λύσεις για να ανανεώσεις τον κήπο σου από τη LEROY MERLIN

Θέλεις να έχεις τον πιο όμορφο κήπο εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο οικονομικά; Με τη LEROY MERLIN, ναι μπορείς! Γιατί νοιάζονται και είναι μέσα τις επιθυμίες σου για έναν πιο όμορφο κήπο όπως εσύ τον έχεις ονειρευτεί.

Πόσες φορές έχεις ονειρευτεί να ανανεώσεις τον κήπο ή την βεράντα σου και επιτέλους να φτιάξεις εκείνα τα 2-3 μερεμέτια που χρειάζεται για να γίνει αυτό που ονειρεύεσαι; Όλα όσα αναζητάς και θέλεις για τη διακόσμηση και τη φροντίδα του κήπου και της βεράντας σου σε περιμένουν στη LEROY MERLIN !

Φέτος – όπως και κάθε χρόνο- έχεις τη LEROY MERLIN η οποία είναι μέσα στις επιθυμίες σου και στο νέο της φυλλάδιο για τον κήπο και τη βεράντα, παρουσιάζει ιδέες για να εμπνευστείς μέχρι και τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την ανανέωση εύκολη και το βασικότερο χωρίς να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία!

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι το πιο ελκυστικό μέρος για να απολαύσεις τον πρώτο σου καφέ ή το βραδινό σου γεύμα. Γι’ αυτό και μια τραπεζαρία κατασκευασμένη από αλουμίνιο -η οποία προσφέρει αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες- είναι ιδανική επιλογή! Εάν όμως ο χώρος σου είναι πιο μεγάλος και θέλεις να φιλοξενείς όλη την παρέα, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα Boehme σετ σαλόνι από μέταλλο και συνθετικό rattan. Από τον ανανεωμένο κήπο σου δεν θα πρέπει λείπουν μεγάλες μαξιλάρες και πουφ τα οποία θα δώσουν τη νότα της οικειότητας, της χαλάρωσης και του mix & match. Επειδή όμως ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και γούστα, στη LEROY MERLIN θα βρεις φέτος μία μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κήπου για να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου παράδεισο.

Μια ακόμη λεπτομέρεια που θα πρέπει να δώσεις προσοχή είναι τα διακοσμητικά κήπου, γιατί αυτά είναι που θα δώσουν τον χαρακτήρα και τον τόνο που θες στο τελικό αποτέλεσμα. Φανάρια για ρεσώ αλλά και για μεγαλύτερα κεριά, σε έντονα ή απαλά χρώματα και διαφορετικά σχέδια, είναι από αυτές η μικρές πινελιές που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ του κήπου ή της βεράντας σου και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις από κοντά. Επίσης θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά εξωτερικού χώρου που θα ανανεώσουν το στυλ του φωτισμού και θα αναδείξουν κάθε χώρο του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα, με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, μοναδικής αισθητικής που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις.

H περιποίηση και η συντήρηση του κήπου είναι κάτι για το οποίο πρέπει να φροντίζεις ανά τακτά διαστήματα ώστε ο κήπος σου να είναι όμορφος και περιποιημένος όλες τις εποχές! Στη LEROY MERLIN θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά και άλλα μηχανοκίνητα εργαλεία κήπου, τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για την διατήρηση του γκαζόν, την περιποίηση των γλαστρών και των παρτεριών. Θα βρεις, όμως μυστικά, και συμβουλές  καθώς και προϊόντα για το κούρεμα, το σκάλισμα και το τριμάρισμα των δέντρων και των θάμνων, ώστε να απολαμβάνεις το πράσινο στον κήπο και το μπαλκόνι σου όλο τον χρόνο!

Πολύ σημαντικό το αυτόματο πότισμα για να μην διψάσουν ποτέ τα λουλούδια σου! Όλοι ξέρουμε πως το νερό και ο ήλιος είναι τα στοιχεία εκείνα που βοηθούν στην ανάπτυξη των φυτών, όμως μέσα στην καθημερινότητα είναι δύσκολο να φροντίσουμε για το πότισμα τους, η λύση του αυτόματου ποτίσματος σίγουρα είναι ιδανική και οικονομική! Έτσι δεν θα βρεις ποτέ ξανά τα υπέροχα λουλούδια και φυτά σου μαραμένα.

Εάν θέλεις πραγματική ανανέωση του κήπου ή της βεράντας σου τότε θα πρέπει να σκεφτείς και την ανανέωση του δαπέδου. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν το στυλ και την ανάγκη σου όπως, πλακάκι deck το οποίο έχει φυσικό χρώμα και προσφέρει πιο φυσικό αποτέλεσμα, το πλακάκι birck προσφέρει υψηλή αντίσταση στην τριβή κατά την καταπόνηση και προτείνεται για τη βεράντα ή τον κήπο σου. Τα κλασσικά πλακάκια εξωτερικού χώρου πάντα χαρίζουν κομψότητα, είναι ανθεκτικά και κάνουν τον χώρο να μοιάζει καθαρός και περιποιημένος.

Ο επίγειός σου παράδεισος έχει ολοκληρωθεί, το επόμενο βήμα είναι να τον οριοθετήσεις και να δημιουργήσεις το privacy που χρειάζεσαι. Στη LEROY MERLIN θα βρεις τις επιλογές που θα ικανοποιήσουν τα θέλω σου όπως ξύλινους φράχτες, ξύλινα πάνελς αλλά και καλαμωτές από οποιοδήποτε υλικό για σκίαση ή και περίφραξη ενός εξωτερικού χώρου, οι οποίες μάλιστα τοποθετούνται εύκολα και είναι ιδανικές για να τοποθετηθούν σε κάγκελα ή υπάρχοντα πλέγματα.

Έχεις ακολουθήσει τα παραπάνω tips και έχεις πετύχει το τελικό αποτέλεσμα που θες, οπότε προσκαλείς τους φίλους σου για ένα Sunday BBQ, ώστε να απολαύσετε όλοι μαζί τον ανανεωμένο κήπο. Επειδή όμως για να απολαύσεις το κυριακάτικο τραπέζι θέλεις να έχει ήλιο, αλλά όχι να σας καεί, μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις ένα πανί σκίασης ή μια ομπρέλα. Στη LEROY MERLIN θα βρεις επιλογές που θα ικανοποιήσουν το στυλ και τις ανάγκες σου!

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να αναφερθούμε και στον πιο δεξιοτέχνη λάτρη της κηπουρικής, τι θα ήταν ο κήπος ή η βεράντα σου χωρίς λουλούδια; Μάλλον κάτι άχρωμο, χωρίς τόνους ζωντάνιας και ανοιξιάτικων μυρωδιών. Για αυτό μην αμελήσεις την αγορά σπόρων, φυτών, λουλουδιών και γλαστρών επιλέγοντας από μια τεράστια ποικιλία δίνοντας τη νότα της πραγματικής ανανέωσης του κήπου σου! Κρατάς μυστικό; Η χαρά που νιώθεις όταν βλέπεις να μεγαλώνουν και να ανθίζουν είναι απερίγραπτη!

Μη ξεχάσεις να κάνεις την εγγραφή σου στο LEROY MERLIN club για να απολαμβάνεις μοναδικά και αποκλειστικά προνόμια, δώρα και προσφορές που σχεδιάζονται μόνο για τα μέλη του! To LEROY MERLIN Club είναι ένα πρόγραμμα για εσένα που αναζητάς συνεχώς ιδέες, λύσεις και προτάσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού σου με κέρδος και άψογη εξυπηρέτηση.

Επισκέψου το κατάστημα της LEROY MERLIN, 8ο χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας, Αθήνας, και βρες τις μοναδικές ευκαιρίες που θα ανανεώσουν το σπίτι και τον κήπο σου! Η ποικιλία είναι τεράστια και η μόνη απόφαση που χρειάζεται να πάρεις είναι η εξής, ποιο είναι το στυλ που θες να δώσεις εσύ στον κήπο σου! Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας σε περιμένουν για να βρείτε μαζί αυτό που πραγματικά εσύ επιθυμείς!

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com