Νέα

Survivor spoiler 13/04: Σοκ στο συμβούλιο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Η κρίσιμη στιγμή πλησιάζει στο Survivor 5, αφού η ώρα για την αντίστροφη μέτρηση φτάνει, με το πάρτι της ένωσης να γίνεται το Σαββατοκύριακο και, έκτοτε, να πηγαίνουμε ολοταχώς προς την ανάδειξη του τελικού νικητή στο Γαλάτσι.

Οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα περάσουν τις δικές τους στιγμές αγωνίας, αν και ένας εκ των τελευταίων τεσσάρων, που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, αναμένεται να μας αποχαιρετήσει λίγο πριν από τη μεγάλη γιορτή. Ένας, δηλαδή, θα φτάσει στην πηγή αλλά δε θα χαρεί το πάρτι, με τους παίκτες άπαντες να επιθυμούν να είναι ένας συγκεκριμένος.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει στρέψει όλους τους υπόλοιπους εναντίον του, αφού έχει καταντήσει ανυπόφορος… όσο δεν πάει. Κάπως έτσι, ήταν η εύκολη πρώτη επιλογή για την ομάδα του, που θέλει επιτέλους να ησυχάσει. Μαζί του, βέβαια, βρίσκονται στον τάκο και όλοι οι άλλοι παίκτες, που «εισέβαλαν» τελευταίοι στον Άγιο Δομίνικο, σε μια προσπάθεια των παλιών να κάνουν επίδειξη δύναμης.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και φέρνει… τριγμούς

Μαζί με τον Εμμανουήλ, λοιπόν, υποψήφιοι είναι η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης. Το τέλος θα έρθει για έναν εκ των τεσσάρων, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα, όπως αυτή εκφράστηκε στη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου, το οποίο έχει ήδη γυριστεί.

Ποιο ήταν, λοιπόν, το αποτέλεσμα; Προς το παρόν οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε, αλλά οι πρώτες μας πηγές αναφέρουν από τον Άγιο Δομίνικο, ότι οι παίκτες με ένα μικρό σοκ ακόμη βλέπουν, ότι ο Εμμανουήλ έχει κόσμο πίσω του και δεν φεύγει. Κάπως έτσι, είναι πιο πιθανό να δούμε έναν εκ των άλλων τριών να μας χαιρετά, με τους Νίκο Γιάννη και Στέλλα Ανδρεάδου να θεωρούνται πιο αδύναμοι, αλλά και τον Νίκο Αντωνόπουλο να βρίσκεται σε δυσμένεια και να μην αποκλείεται η έκπληξη.

Σύντομα, ωστόσο, αναμένεται να έχουμε οριστικό spoiler και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως. Το σίγουρο είναι, ότι άλλο ένα συμβούλιο αποχώρησης θα είναι «φλεγόμενο».

Athensmagazine.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com