Νέα

Συγκίνησε ο Μόρας! «Αφιερώνω το γκολ στον αδερφό μου» (pics)

Ο Βαγγέλης Μόρας κατάφερε με δικό του γκολ -το πρώτο του στην Α Εθνική- να δώσει σημαντική νίκη στην ΑΕΛ, αλλά ο πανηγυρισμός του έφερε στην επιφάνεια κάτι που ο ίδιος είχε βάλει σαν στόχο.

Ο έμπειρος αμυντικός έδειξε τον ουρανό και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο αδερφό του, Δημήτρη, που σε ηλικία 33 ετών έφυγε από τη ζωή το 2015, νικημένος από τη λευχαιμία. Μάλιστα, αμέσως μετά, πήγε στις διαφημιστικές πινακίδες και φίλησε αυτήν που αναφέρεται στην πρωτοβουλία για τον αδερφό του. 

Ο Βαγγέλης Μόρας έχει ιδρύσει το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο «Save Μ.ΟΡ.Α.Σ», αφιερωμένο στη μνήμη του αδερφού του (σ.σ. είχε κάνει δωρεά μυελού των οστών, ώστε να τον βοηθήσει).

Ο Έλληνας αμυντικός έκανε την ίδια κίνηση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, φιλώντας τη συγκεκριμένη πινακίδα. Μάλιστα, είχε βγάλει την εμφάνιση της ΑΕΛ και φαινόταν ένα μπλουζάκι με το μήνυμα “Save Μ.ΟΡ.Α.Σ”.

Λίγο αργότερα, ο χαρούμενος -για τη νίκη της ΑΕΛ- και συναισθηματικά φορτισμένος Μόρας, αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο αδερφό του. “Το αφιερώνω στον αδερφό μου. Είναι κάτι που ήθελα να το πετύχω. Ήθελα πως και πως να πετύχω ένα γκολ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης των “βυσσινί”.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com