Νέα

Πάολα: Αυτά είναι τα χρήματα που έδωσε στην επιχείρηση μετά την αποχώρησή της από το σχήμα!

Σαν βόμβα… «έσκασε» το Σάββατο η είδηση, ότι η Πάολα, δυσαρεστημένη από την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο Γκάζι Live κάνοντας μάλιστα και μια δήλωση γεμάτη αιχμές.

Από τότε μέχρι σήμερα ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το αν η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε χρήματα στην επιχείρηση αποχωρώντας για το προσωπικό. Κάποιοι έγραψαν ότι έδωσε χρήματα ενώ η χορεύτρια του Νότη Σφακιανάκη Κατερίνα Βασιλείου έγραψε πως δεν πληρώθηκεκανείς για το Σάββατο που δεν εργάστηκαν και πως όλα είναι ψέματα…

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή…..Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…)» έγραψε η νεαρή χορεύτρια στο προφίλ της στο facebook.

Νέες πληροφορίες και μάλιστα με συγκεκριμένα ποσά φέρνει σήμερα στο φως ο Χάρης Λεμπιδάκης στο site του Newspistol οποίος έχει συνεργαστεί πολύ στενά με την τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα έγραψε: «Τα χρήματα που δόθηκαν στο προσωπικό του Γκάζι Live είναι 5000 ευρώ και στάλθηκαν χθες το μεσημέρι απο στενό συνεργάτη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τα 3000 ευρώ πήγαν σε σερβιτόρους και βοηθούς , τα 1000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα στα παιδιά της κουζίνας ( λάντζα – μάγειρες )

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com