[lbg_audio11_html5_shoutcast settings_id='5'] [lbg_audio8_html5_shoutcast settings_id='2']
Νέα

Ο Λάκης Λαζόπουλος απαντά στον Αλέξη Κούγια! «Είναι η πρώτη φορά που θα ακολουθήσω τη νομική οδό…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το Αλ Τσαντίρι, έδωσε τη δική του απάντηση για το επεισόδιο που συνέβη με τον Αλέξη Κούγια μέσα σε νυχτερινό κέντρο. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μάλιστα, τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

«Όπως ήμουν κι έβλεπα τη Βανδή, είχαμε πάει με τη Μαρινέλλα, καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω έναν να με σφίγγει δυνατά, μου γυρνάει το κεφάλι, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο και μου λέει “γαμ… τον Χρ…, την Παν…”, δεν φαντάζεστε. Όλα γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα, δεν σηκώνομαι από τη θέση μου γιατί ξέρω τι σημαίνει να σηκωθώ… Βλέπω τους σερβιτόρους, τους κάνω νόημα να τον απομακρύνουν λίγο, γιατί αυτός κάνει πάντα τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου όπως πάντα γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ, θα γίνει καβγάς, που το επιθυμεί, θα χαλάσει το πρόγραμμα…

Είναι όλοι αναστατωμένοι, του λέει η Μαρινέλλα “πάρε δρόμο ρε”. Γυρίζω το κεφάλι μπροστά, είναι από πίσω μου και χτυπιέται, βρίζει, ουρλιάζει, λέει της… Παναγιάς τα μάτια. Πάνε οι πιο μεγαλόσωμοι του καταστήματος, αρχίζει κοπάζει η φωνή λίγο, τον πήγαν εκεί που καθόταν. Στη συνέχεια βγήκε και είπε στους δημοσιογράφους ότι πέρασα εγώ και τον είδα και του γέλασα ειρωνικά. Εγώ καλώ το μαγαζί να δώσει στη δημοσιότητα ότι έχουν δει οι κάμερες. Ασφαλώς και δεν τον είδα, ασφαλώς και ήρθε από πίσω μου. Και πριν δύο χρόνια το ίδιο είχε κάνει, όταν ήμουν και έτρωγα με το παιδί μου, έβριζε, έλεγε διάφορα κι έφυγε.

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ λέει ότι ασυναρτησίες συνδέει, ότι με έσωσε εμένα από τις κοκαϊνες και από τα σκάφη. Ότι εγώ είμαι αυτός που παίρνει τις ουσίες, αλλά περιέργως χτυπιέται αυτός σαν να έχει πάρει ουσίες. Να υπενθυμίσω ότι εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας αυτού μέσα, γιατί ήμουν πριν 20 ώρες εκεί καλεσμένος. Όχι κατηγορούμενος. Άρα δεν χρειάζεται να με απαλλάξει κανένας, ήμουν μάρτυρας, όχι κατηγορούμενος.

Αλλά ένας άνθρωπος που υπερασπιζόμενος τον Κορκονέα, τον άνθρωπο που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο, είπε ότι του είχε βρίσει παλαιότερα το παιδί και το κράταγε ο Κορκονέας και θυμήθηκε και πυροβόλησε, καταλαβαίνει κανείς πώς δουλεύει το κεφάλι του. Αλλά σε έναν άνθρωπο που βγαίνει και λέει ότι όπου βρει θα με δέρνει, που θα πρέπει εγώ να ρωτάω σε ποιο μαγαζί θα πάω, αν είναι μέσα ο νταής ή να τρώμε και να κοιτάμε γύρω γύρω από πού έρχεται. Εγώ έχω αποφασίσει σε αυτή τη ζωή να μη φοβάμαι ούτε ψηλό ούτε κοντό ούτε κανέναν. Και να στέκομαι ψύχραιμος σε όλα.

Οι ιστορίες δεν γράφονται βιαστικά, είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται τη σάτιρα, αλλά δεν τον έβαλα εγώ να πηδάει μάντρες, δεν τον έβαλα εγώ να… τακουνιάζεται με τη γυναίκα του και να βγαίνει έξω… δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται κάθε τρεις και μία στα γήπεδα. Και ασφαλώς σέβομαι τα παιδιά του και όλων τα παιδιά, αυτός δεν τα σέβεται. Αλλά στα παιδιά, τα παραδείγματα τα δίνουν πρώτα οι γονείς.

Για πρώτη φορά στα τόσα εκατομμύρια μηνύσεις που έχω φάει είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ακολουθήσω νομική οδό. Σπούδασα νομική και ξέρω ότι μόνο έτσι να υπερασπίζομαι τη δουλειά μου. Για τη δουλειά μου το κάνω και για το δικαίωμά μου να κάνω σάτιρα και δεν θα μπορεί κανείς να με εμποδίσει να την κάνω. Και ούτε θα με σπρώχνει κανείς, ούτε θα μου χώνει τα χέρια του στα μούτρα μου, ούτε θα με απειλεί», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-YKArtmUi5Y

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com