Νέα

Καλομοίρα: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου – Σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε»

Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για τη ζωή της στην Αμερική, την εμπειρία της στη Eurovision αλλά και για την οικογένειά της.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, η τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία και τη ζωή τους σήμερα δίπλα στα παιδιά τους…

Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο Πιο Πολύ Την Κυριακή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

«Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα και τα λοιπά. Όταν όμως έκανα τα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω έστω και στην Ελλάδα.» απάντησε στη συνέχεια η Καλομοίρα.

Για το νέο της τραγούδι: «Το Rolling το έχω γράψει με πολλούς σπουδαίους συνθέτες και αυτοί έχουν κάνει επιτυχία παγκόσμια. Αυτό ήταν ένα κομμάτι όχι για την Eurovision αλλά για κάτι χρόνια. Η ΕΡΤ θα τρελαθεί μαζί μου, ξέχνα το! Εγώ είχα επιθυμία να πάω ξανά στην Eurovision και από μόνη μου λέω ότι θα μου γίνει σίγουρα πρόταση. Γιατί πήραμε και εγώ και η Έλενα και ο Σάκης την τρίτη θέση», είπε η Καλομοίρα στο The 2Night Show.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com