Νέα

Η “έκρηξη” του Κοντιζά και η ανατροπή στο MasterChef – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα Mystery Βox, ήρθε να ταράξει την ηρεμία των παικτών στο MasterChef.

Αυτή τη φορά οι παίκτες κλήθηκαν να δοκιμαστούν για τα καλά σε ετοιμότητα και σε εφευρετικότητα.

Το τεστ δημιουργικότητας, έκανε πολλούς από τους διαγωνιζόμενους να αμφισβητήσουν το πόσο δημιουργικοί και έτοιμοι είναι τελικά, για να συνεχίσουν να μαγειρεύουν στην κουζίνα του MasterChef.

Στην αρχή της δοκιμασίας οι κριτές ήταν πολύ ευχαριστημένοι καθώς δοκίμαζαν γευστικά πιάτα, στην πορεία όμως «χαλάστηκαν» αφού όπως είπε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «εκεί που ξεκινούν τα κακά πιάτα, τελειώνει το χιούμορ».

Οι τρεις παίκτες με τα καλύτερα πιάτα ήταν του Χαράλαμπου, του Χρήστου και της Ελίζαμπεθ με την τελευταία να αναλαμβάνει ρόλο αρχηγού μιας και το πιάτο της ήταν αυτό που ξεχώρισε από τα τρία. Έπειτα οι κριτές κάλεσαν εκείνους τους παίκτες που δεν κατάφεραν να τους πείσουν. Ανάμεσα τους ήταν και η Άλκηστις. «Απαιτούμε πειθαρχεία και σεβασμό. Δεν σας παρακαλάμε, το απαιτούμε. Βασικό μας όχημα είναι η μαγειρική», είπαν στην παίκτρια.

Τα σχόλια τoυ Σωτηρή Κοντιζά για το πιάτο αλλά και τη συμπεριφορά της, έκαναν την παίκτρια να ξεσπάσει.«Νεύριασα, να μου πουν πού είναι το θράσος μου κι εγώ θα το διορθώσω», είπε η ίδια μεταξύ άλλων ενώ αργότερα μετά την ανακοίνωση της επιτροπής ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν είναι μόνο οι τρεις με το χειρότερο πιάτο αλλά και οι εννέα παίκτες που είχαν μείνει κάτω, έφεραν οργή με την ίδια παίκτρια να λέει: «Αφού δεν του έδωσα μπουνιά να παρακαλάει… ».

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: gossiptv

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com