Νέα

Fashion City Outlet: Μισό Eκατομμύριο Eπισκέπτες σε λιγότερο από 2,5 Mήνες λειτουργίας!

Μισό εκατομμύριο επισκέπτες σε λιγότερο από 2,5 μήνες λειτουργίας συμπλήρωσε το Fashion City Outlet στη Λάρισα. Στο  διάστημα από την ημέρα των εγκαινίων του, στις 15 Νοεμβρίου 2018, μέχρι και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου το πρώτο ανοικτό εκπτωτικού κέντρο της Θεσσαλίας υποδέχθηκε κάτι περισσότερο από 500.000 επισκέπτες, επίδοση που δικαιώνει τη φιλοδοξία των ιδιοκτητών του να αποτελέσει σημείο αναφοράς και μια νέα εναλλακτική πρόταση αγορών και ψυχαγωγίας για την Θεσσαλία και την Λάρισα.

Η Θεσσαλική κοινωνία, όπως δείχνουν και τα νούμερα, αγκάλιασε γρήγορα το εκπτωτικό κέντρο Fashion City Outlet διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για ένα δελεαστικό προορισμό μόδας, υψηλής αισθητικής, που παρέχει ευκαιρίες έξυπνων αγορών  σε μοναδικές εκπτωτικές τιμές όλο το χρόνο.

Στα καταστήματα του Fashion City Outlet συναντώνται τόσο επώνυμα σήματα, όσο και ευρέως δημοφιλείς αλυσίδες, ορισμένες από τις οποίες για πρώτη φορά λειτουργούν καταστήματά τους στη Θεσσαλική αγορά.

Στο Fashion City Outlet, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν έξυπνες αγορές, επιλέγοντας από ενημερωμένες συλλογές προηγούμενων σεζόν, αλλά και νέες ειδικές συλλογές, για κάθε εποχή και κάθε περίσταση. Και όλα αυτά σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές από -20 έως και -70%, όλο τον χρόνο, αλλά και επιπλέον εκπτώσεις κατά τη διάρκεια των επίσημων εκπτωτικών περιόδων, όπως οι χειμερινές εκπτώσεις που διανύουμε.

Σε έναν  σύγχρονο χώρο περίπου 20.000 τ.μ., που λειτουργεί στα πρότυπα των μεγάλων outlet διεθνώς, το Fashion City Outlet φιλοξενεί

πάνω από 70 γνωστά Brands σε καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μοντέρνα καθημερινά ενδύματα και αξεσουάρ σε καταστήματα όπως τα Guess, Anonima, Attrativo, Ingrosso, και Lapel Leather Collection όπως και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε επώνυμα εκλεπτυσμένα εσώρουχα από τα καταστήματα Understories και Luna.

Οι άνδρες επιλέγουν ανάμεσα σε κομψά, μοντέρνα ρούχα στα καταστήματα Brooks Brothers, Manetti, Sagiakos, Prince Oliver καθώς και ρούχα σε casual και sports γραμμές από τις μάρκες Camel Active,  Cotton Bank, Blend, True Religion, Puma, Umbro, Fila, Admiral, και Robe di Kappa μεταξύ άλλων.

Για εκλεπτυσμένες συλλογές άψογης ποιότητας και σχεδιασμού, οι λάτρεις της μόδας μπορούν να αγοράσουν προϊόντα Τommy Hilfiger, Hugo Boss, ΜC2 Saint Barth, Berna, Jacques Britt και Seidensticker Rose.

Ενώ όσοι προτιμούν τις streetwear επιλογές, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Replay, Lee, Wrangler, American Stars, Edward Jeans, Funky Buddha, Pop-Air, Staff Jeans & Co. και άλλων.

Όσον αφορά τα νεότερα μέλη της οικογένειας, καταστήματα όπως τα, Kozee, Matou France και SAM 0-13 διαθέτουν μοναδικές συλλογές παιδικών ρούχων για να ξεχωρίζουν.

Για να ολοκληρώσουν τα σύνολά τους, οι επισκέπτες του Fashion City Outlet αναζητούν τα κατάλληλα υποδήματα, είτε επίσημα είτε καθημερινά, στα καταστήματα Καλογήρου, Fratelli Petridi, Haralas, Tsakiris Mallas, κ.ά., και επιλέγουν τα αξεσουάρ τους στα καταστήματα Oxette/Loisir και Socks & More, μεταξύ άλλων. Και επειδή μόδα και ομορφιά πάνε μαζί, το εκπτωτικό κέντρο διαθέτει καταστήματα καλλυντικών, όπως τα Fresh Line, 43 Blue Perfumes  και Regenis Organic Products.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα και άλλα πολύ γνωστά καταστήματα  από το χώρο της μόδας και του sportswear αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα καταστημάτων του Fashion City Outlet, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία αγορών που προσφέρει.

Τα νεα καταστήματα που σύντομα θα ανοίξουν θα ειναι των εταιρειών: ADIDAS με αθλητικά είδη, MANGO με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά είδη αλλά και είδη σπιτιού, LAPIN HOUSE με παιδικά ρούχα και παπούτσια, VARDAS με ανδρικά ενδύματα, A.L.E. με γυναικεία casual μόδα, και IVERGANO με ανδρικά κοστούμια.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας του εκπτωτικού κέντρου λειτουργεί μια πληθώρα από επιλεγμένα εστιατόρια και καφέ όπως: Goody’s, Bufala Gelato, Mikel Coffee Company, Hot Pot Pasteria, Pizza.gr, Το Παραδοσιακό Σουβλάκι, Hachiko Sushi Tales & Cocktails και Goldie’s Hot Dog & Wings. Όλα αυτά, μαζί με τον πρώτο πολυκινηματογράφο Village Cinemas που λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας με τρεις υπερσύγχρονες αίθουσες, το μοναδικό κατάστημα Media Markt στην Θεσσαλία, το Bazaar Cash & Carry και φυσικά, τον μεγαλύτερο  παιδότοπο της Θεσσαλίας, το Volta Fun Town, που προσφέρει 1.000 τ.μ. διασκέδασης στους μικρούς του επισκέπτες.

Περισσότερες πληροφορίες για το θεσσαλικό εκπτωτικό κέντρο Fashion City Outlet αλλά και νέα για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του μπορείτε να βρίσκετε στο www.fashioncity-outlet.gr

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com