Νέα

Δώρος Παναγίδης: Πρωτοφανής αποκάλυψη για την παραγωγή του Power of Love! «Όταν μπαίνουν νέοι παίκτες και τους λες…»

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show” και μίλησαν για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μπορεί ο Δώρος να είπε πως βγάζει το καπέλο στην παραγωγή και δεν την κατηγορεί, ωστόσο, αποκάλυψε πως οι καινούργιοι παίκτες που μπαίνουν μέσα, παίρνουν οδηγίες για το ποια κοπέλα θα πλησιάσουν «είτε σου αρέσει, είτε όχι», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Όλοι ξέραμε ότι ήταν το λάθος ριάλιτι, κανείς δεν ήθελε να πάει να ερωτευτεί σε ένα σπίτι. Εκεί που νιώθουμε ότι θίγεται η αξιοπρέπειά μας και κάποια πράγματα δεν μας ταιριάζουν, ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε. Σωστά πράξαμε, δείξαμε ότι δεν είμαστε εκεί για κανένα έπαθλο γιατί δεν γνωρίζαμε και ποιο θα είναι το έπαθλο. Μιλάμε για ένα ριάλιτι μονταρισμένο, μπορούν να κόψουν και να ράψουν ότι θέλουν. Να θέλουν να παρουσιάσουν και να προκαλέσουν πράγματα και καταστάσεις.

Ένα παράδειγμα απλό και ουσιαστικό για να καταλάβεις τι εννοώ: Από τη στιγμή που μπαίνουν δύο καινούργιοι παίκτες και τους λες “στοχεύεις σε αυτή την κοπέλα για να κάνω νούμερα. Αυτή η κοπέλα ξέρεις ότι έχει μια σχέση. Στοχεύεις σε αυτήν είτε σου αρέσει είτε όχι”. Αυτή είναι η τακτική που θα μπεις μέσα. Αμέσως ξεκινούν και δημιουργούνται κάποιες ίντριγκες. Δηλαδή, έρχεται να με προκαλέσει εμένα… Είναι κάποια πράγματα που θα γίνουν από τον παρουσιαστή ως λαϊκό δικαστήριο, γιατί έγινε αυτό, γιατί το άλλο…», είπε ο Δώρος Παναγίδης.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com