Νέα

Καίτη Γαρμπή για Ρομπέρτο Καβάλι στο J2US: «Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερό του και με φλέρταρε»

Ο Ρομπέρτο Καβάλι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του διάσημου σχεδιαστή είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η Καίτη Γαρμπή στο αποψινό επεισόδιο live του J2US, θέλησε να εκφράσει την προσωπική της θλίψη για την απώλεια του Ρομπέρτο Καβάλι.

«Αυτό που φοράω είναι Ρομπέρτο Καβάλι, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Είχες πάει στο σπίτι του, τον είχες γνωρίσει ε;» ρώτησε ο παρουσιαστής του J2US με την τραγουδίστρια να απαντά πως «είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι! Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία… Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε! Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά). Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει.

Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com