Νέα

Αυτός είναι ο πεθερός του Ρουβά από την Λάρισα, όπως είχε αναφέρει στο The Voice (φωτό)

Ο μπαμπάς της Κάτιας πήγε στη Θεσσαλονίκη να δει την κόρη του και την όμορφη οικογένειά της

Για το μπαμπά του Σάκη, τον κύριο Κώστα Ρουβά, γνωρίζουμε ότι αγαπάει πολύ την υποκριτική και πως είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «Κερκυραϊκής Σκηνής» και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ την Κέρκυρα για μια καριέρα στην Αθήνα.

Για το μπαμπά της Κάτιας, ( ο οποίος κατάγεται από το Μεσοχώρι, Λάρισας) το καλοκαίρι μάθαμε μέσα από μια ανάρτηση της ίδιας ότι κινδύνεψε από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου, αλλά ευτυχώς σώθηκε. Τότε η Ζυγούλη είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της να κάνει ντους και μαζί είχε γράψει την εξής συγκινητική λεζάντα:

«Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές, όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…»

O πατέρας της Κάτιας, περνάει αρκετό χρόνο με την οικογένεια της κόρης του, το γαμπρό και τα εγγόνια του και πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται ο Σάκης μαζί με το Στέλιο Ρόκκο, όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός:

marieclaire.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com