Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Full in love παρά τα μεγάλα εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσά τους!

Ο έρωτας του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου υπήρξε κεραυνοβόλος και, παρά τα σενάρια περί χωρισμού τους που κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί και να απολαμβάνουν μακριά απ’ όλους και όλα την ευτυχία τους. Βέβαια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η κριτής του GNTM – οι οποίοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη τη σχέση τους – τον περασμένο Σεπτέμβρη πέρασαν μία σοβαρή κρίση, η οποία οδήγησε στον χωρισμό.

Ωστόσο, τα συναισθήματα που μοιράζονται μεταξύ τους ήταν πολύ δυνατά για να λήξουν τη σχέση τους τόσο πρόωρα. Έτσι, από τις αρχές Νοεμβρίου έχουν έρθει και πάλι κοντά, με διάθεση να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Βέβαια, ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζουν να υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα, όπως το γεγονός ότι σύντομα θα αναγκαστούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, μιας και η βάση του διάσημου μοντέλου είναι η Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία επτά χρόνια. Στην αμερικανική μητρόπολη της μόδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ σημαντική καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ, κάνοντας συγχρόνως ταξίδια ανά τον κόσμο για επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις κορυφαίων οίκων και brands. Έτσι, η τεράστια απόσταση που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή αυτόματα δυσκολεύει τις συνθήκες…

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com