Νέα

Σεμινάριο μαγειρικής για επαγγελματίες με τον Pino Sacceri στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Λάρισας

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin και «CHEF ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018» – Estiatoria.gr Awards Pino Sacceri, σε ένα διήμερο διαδραστικό σεμινάριο με θέμα: ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ.

Διαχείριση και φιλτράρισμα ψαριών

Γαλακτώματα διαφόρων παρασκευών

Τρόποι σερβιρίσματος

Μοντέρνες τεχνικές χειροποίητων ζυμαρικών

Πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις….

Θεσσαλικό ΙΕΚ Λάρισα  10, 11 /12/2018

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 7/12/2018 στο 2410537468 και στο  larissa@thessalikoiek.gr

 

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker