Νέα

Κυκλοφορήσαν χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για τα μούσια των ανδρών

6.2 χιλ. Πάνω που νομίζαμε ότι μετά από 2017 χρονιές που γιορτάζονται τα Χριστούγεννα θα ξεμέναμε από ιδέες για να κάνουμε αυτή την γιορτινή περίοδο ακόμα πιο μαγευτική αυτή η ιδέα μας απέδειξε ότι κάναμε λάθος. Τώρα, έχετε την δυνατότητα αντί να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με λαμπάκια να βάλετε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο μούσι σας. Ή ακόμα καλύτερα να βάλετε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και στα δυο.

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια πωλούνται από την εταιρία Firebox η οποία λέει: “Είναι νεραϊδένια λαμπάκια για το μούσι σας.” “Δεν έχετε χώρο για χριστουγεννιάτικο δέντρο στο μικρό σας διαμέρισμα; Δεν πειράζει! Απλά πάρτε αυτά τα φωτάκια και γίνεται εσείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος”, αναφέρεται στην περιγραφή.

“Ξεχάστε τα φανταχτερά προϊόντα και αντικαταστήστε τα με αυτά τα 18 λαμπάκια που συνδέονται με ένα καλώδιο 90 εκατοστών το οποίο θα κάτσει τέλεια πάνω στο μούσι σας. Μοιάζουν με νεραϊδένια φωτάκια αλλά είναι τόσο μικρά όσο πρέπει να για στέκονται άνετα στο μούσι σας.”

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com