Νέα

Κόντρες 2021: Οι διαμάχες και οι φαρμακερές ατάκες της ελληνικής τηλεόρασης

Τηλεοπτικές κόντρες: Ποιοι απασχόλησαν έντονα τα ΜΜΕ με τις on air διαφωνίες τους και ποιοι συνέχισαν την κόντρα τους δίνοντας ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες;

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο το 2021 αποχωρεί έχοντας αφήσει παρεξηγήσεις, τσακωμούς, αλλά και βαριές κουβέντες ανάμεσα στα πρόσωπα της τηλεόρασης. Πρόσφατο παράδειγμα, η άβολη στιγμή της Ιωάννας Μαλέσκου μετά τον εκνευρισμό του καλεσμένου της, Τάσου Χαλκιά αλλά και ο απίστευτος καβγάς του Γιώργου Λιάγκα με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, μόνο που η τηλεοπτική τους συνάντηση έγινε κάτω από τεταμένο κλίμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Χαλκιάς άρχισε να αντιδρά με τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, αλλά και με τον τρόπο τον οποίο διαχειρίζεται έναν καλεσμένο της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχτηκε πως ο ηθοποιός βρέθηκε σε αναμονή προκειμένου να εμφανιστεί στο πλατό, αφού η ώρα η οποία είχαν συμφωνήσει ήταν άλλη από αυτή που ο Τάσος Χαλκιάς καλησπέρισε την Ιωάννα και τους τηλεθεατές.

Από την άλλη πλευρά στα Highlights της σεζόν μπαίνει και ο καβγάς που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Παύλο Χαϊκάλη στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου. Αφορμή στάθηκαν τα πλάνα που είχαν δείξει μια μέρα νωρίτερα στην ίδια εκπομπή από την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός “ΝικοΤιτανικός” αλλά και τα σχόλια που έγιναν για την χαμηλή προσέλευση του κόσμου.

Δες παρακάτω τον απίστευτο καβγά ανάμεσα στους δυο άντρες από τον οποίο δεν έμεινε αλώβητη ούτε η Φαίη Σκορδά

Με αφορμή την έντονη ενόχληση του Τάσου Χαλκιά, ας θυμηθούμε τις πιο έντονες στιγμές των τηλεοπτικών προσώπων για τη χρονιά που φεύγει…

 

Μαίρη Συνατσάκη – Κώστας Τσουρός

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Mega Καλημέρα διαφώνησε on air με τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία μέσα από το instagram περιέγραφε τη συνάντησή της με άγνωστο άνδρα ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό τηλέφωνο του μια περαστική γυναίκα.

Δες εδώ το αρχικό βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη:

Η Μαίρη Συνατσάκη μάλιστα ανέφερε πως ζήτησε εξηγήσεις από τον συγκεκριμένο άνδρα από τον οποίο ζήτησε να δει το gallery του κινητού του προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως κατέγραφε τη γυναίκα που βρέθηκε μπροστά του. Ο Κώστας Τσουρός παρακολουθώντας το απόσπασμα με τις περιγραφές της Μαίρης Συνατσάκη είχε διαφωνήσει στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής και μάλιστα είχε αναρωτηθεί αν η παρουσιάστρια είναι «αστυνομία κινητών τηλεφώνων».

Δες εδώ τις αντιδράσεις του δημοσιογράφου:

Ακολούθησε μια περίοδος δηλώσεων και απαντήσεων με τον Κώστα Τσουρό να ακολουθεί την νομική οδό, στέλνοντας εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη.

Κατερίνα Καινούργιου – Ιωάννα Μαλέσκου

Όλα ξεκίνησαν από την αναπαραγωγή ενός ρεπορτάζ στο Super Κατερίνα, το οποίο ήθελε την εκπομπή Love it να μετακινείται  Σαββατοκύριακο και τη θέση του θα πάρει το Όλα Γκουντ με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παρακολουθώντας το ρεπορτάζ το οποίο και δεν ίσχυε, εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της, αντιδρώντας στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ.

«Νιώθω ότι είναι σαν ανθρωποφαγία. Ρε παιδιά τηλεόραση κάνουμε… Μια δουλίτσα», «Εγώ μιλάω μέσα από την εκπομπή μου, δεν μιλάω δεξιά και αριστερά σε εκπομπές», ήταν η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου.

Την ίδια ώρα μάλιστα στον αέρα του Alpha η Κατερίνα Καινούργιου απαντούσε στα λεγόμενα της Ιωάννας Μαλέσκου, τα οποία και της μετέφεραν οι συνεργάτες της όσο εκείνη συνέχιζε κανονικά με την ροή της εκπομπή της.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε πως «Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα… Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες (…) Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε.

Κατερίνα Καινούργιου – Ιωάννα Μαλέσκου: Όλες οι φαρμακερές ατάκες σε ένα βίντεο:

Όλα ξεκίνησαν από ένα τρέιλερ: Η παρουσιάστρια του Alpha μετά από τα έντονα δημοσιεύματα και τις φήμες για την προσωπική της ζωή, οργάνωσε το νέο της ταξίδι στο Παρίσι, όπου και πέρασε ανέμελες στιγμές, μέχρι τη στιγμή που ενημερώθηκε για το τρέιλερ της «απέναντι» εκπομπής.

Συγκεκριμένα, όσο η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στο Παρίσι, στον αέρα του Open βγήκε το νέο τρέιλερ για την πρωινή εκπομπή του σταθμού με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με την βοήθεια της τεχνολογίας, εμφανίζεται στο τρέιλερ  μαζί με τους συνεργάτες της στο Παρίσι. Mάλιστα από τους συνεργάτες της παρουσιάστριας ακούγονται να την αποκαλούν “κυρία” ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στο Παρίσι με την ίδια να λέει “αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας”.

Το βίντεο αυτό θεωρήθηκε ως μομφή για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία ταξίδεψε στο Παρίσι για να περάσει το Σαββατοκύριακό της μαζί με μερικές καλές της φίλες αλλά και συνεργάτιδές της. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε μάλιστα την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: “Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη”.

Ωστόσο η Μπέττυ Μαγγίρα αργότερα καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ξεκαθάρισε: «Κάθε μέρα φτιάχνουμε χιουμοριστικά trailer. Κάνω αυτή την κυρία, την πλούσια και φαντάζομαι πως αν κάποιος έπρεπε να παρεξηγηθεί θα ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη από την οποία πήρα το “πελούσια”. Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι;»

Σε αυτή την κόντρα έχουμε ήδη happy end, βέβαια εδώ πρόκειται για κόντρα ετών, ή καλύτερα… μια μακροχρόνια παρεξήγηση. Όλα ξεκίνησαν όταν η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν μαζί στο GNTM ξεκινώντας τη συνεργασία τους για το ριάλιτι του Star.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ηλιάνα Πααπαγεωργίου ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Βίκυ Καγιά και το θέμα δεν είναι ότι με ρωτούν συνέχεια για αυτό το θέμα, αλλά ότι ζούμε σε μια μικρή χώρα, δουλεύομε σε έναν μικρό χώρο και το περίεργο είναι… Γιατί με ρωτάτε; Αφού όλοι ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Εγώ μια χαρά άντεχα και περισσότερο στο GNTM δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%».

Μετά από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά έδωσε τη δική της απάντηση: «Έληξε η ωραία η παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά τη συμπαθώ και αληθινά πιστεύω ότι με συμπαθεί κι αυτή. Οπότε, όλα καλά. Ήταν όντως μια παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε. Μακάρι να συνεργαστούμε πάλι στο μέλλον», είπε η Βίκυ Καγιά.

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει, για το πώς έχουν ντυθεί, και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του». Με αυτή τη δήλωση ο Γιώργος Καπουτζίδης πέταξε τα βέλη του προς τον Νίκο Μουτσινά για την ενότητα της εκπομπής του στην οποία σχολιάζει τις εμφανίσεις των ανθρώπων της τηλεόρασης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο για την ώρα δεν θέλει να επικοινωνήσει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει, όλοι μας. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Αυτός που το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα, εγώ δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω κοροϊδία. Δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία από τις παραπάνω αναφορές του Γιώργου Καπουτζίδη, εξακολουθώντας πάντα δηλώσει πως η εκπομπή του έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Ίσως η πιο σκληρή κόντρα της φετινής σεζόν – Όλα ξεκίνησαν από τα μέσα του καλοκαιριού, όταν ο Γιώργος Τσαλίκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, αποκάλυψε πως υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother. Σύντομα όμως ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ο τηλεοπτικός σταθμός αλλάζει σε χρόνο ρεκόρ τα σχέδιά του ανακοινώνοντας το ζεύγος, Γκουντάρα Κάκκαβα για την παρουσίαση του Big Brother.

Ακολουθεί σκληρό ξέσπασμα από τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος ξεκίνησε να ξεσπά κατά του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά αργότερα και κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η κόντρα τους φαίνεται να πάγωσε μετά την τελευταία συνέντευξη του Γρηγόρη και της Ναταλί στο Πρωινό του ANT1, οι οποίοι αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση για τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (Όχι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», ανέφερε το ζεύγος καλεσμένο στο Πρωινό.

Λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη: «Δεν έχω τι να πω πραγματικά ντροπή σας. Λυπάμαι τόσο πολύ που λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα κα μηνύσιμα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε, θα λέμε την αλήθεια μας και εσείς ας μας βγάζετε τρελούς, γιατί έτσι σας συμφέρει. Λυπάμαι δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής

Το ζεϊμπέκικο της Ανθής Βούλγαρη που προκάλεσε οργή. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κοινωνία Ωρα Mega την ώρα που παρουσίαζε τα κρούσματα και τους θανάτους από κορονοϊό, θέλησε να κάνει χιούμορ με τους στίχους από τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου – «Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ωστόσο οι ατάκες σε συνδυασμό με τον ζεϊμπέκικο το οποίο χόρεψε on air στο πλατό, έκαναν την Αθηναΐς Νέγκα να ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς: “Σταμάτα, λέμε για κρούσματα”; Γιατί;» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η Ανθή Βούλγαρη αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που μπορεί να θίχτηκαν.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Μήπως ο κορονοϊός και το lockdown έφερε περισσότερες εντάσεις και στους ανθρώπους της τηλεόρασης; Το σίγουρο είναι πως σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είχαμε καμία εξέλιξη συμφιλίωσης.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com