Νέα

Έλενα Παπαρίζου: Όλα όσα αποκαλύπτει για τα σενάρια περί χωρισμού με τον σύζυγό της

Η Έλενα Παπαρίζου και ο σύζυγός της Αντρέας Καψάλης έχουν συμπληρώσει τρία υπέροχα χρόνια έγγαμου βίου και παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν συνεχώς φήμες και δημοσιεύματα περί χωρισμού, οι δυο τους παραμένουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews μίλησε γι’ αυτά τα δημοσιεύματα, ενώ αποκάλυψε αν ποτέ έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας.

Υπήρξε νέο… κύμα δημοσιευμάτων που σε ήθελε να χωρίζεις με τον Ανδρέα

Δεν διαβάζω τίποτα και έχω απαγορεύσει και στους συνεργάτες μου και στους φίλους μου να μου μεταφέρουν καυστικά σχόλια ή τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.

Άρα είναι… ράδιο αρβύλα ο χωρισμός σας;

Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και επαγγελματικά και προσωπικά. Περνάω δημιουργικά και όμορφα και δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπουν άλλοτε… σύννεφα στον γάμο μου κι άλλοτε… χωρισμό! Ειλικρινά, δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Ανδρέα και ας μας χωρίζουν κάθε τόσο. Είμαστε πολύ καλά και ας τρέχουμε και οι δύο πολύ με τις δουλειές ας. Λαχταράμε ο ένας τον άλλον όταν… χωρίζουμε λόγω δουλειάς, αλλά πέφτουμε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όταν ξαναβρισκόμαστε.

Τι αγαπάς πιο πολύ σε εκείνον;

Είναι τόσα πολλά. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ. Είναι ο άνθρωπος μου!

Σου έγινε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, ποτέ! Δεν ήμουν από αυτές που θα μπορούσε κανείς να βάλει «τρικλοποδιά» – το ίδιο ισχύει και για την σεξουαλική παρενόχληση. Έβαζα πάντα τα όρια μου, είχα ένα… δίχτυ προστασίας και μην ξεχνάς πως ήμουν και δεσμευμένη από μικρή, πράγμα που έπαιζε κι αυτό τον ρόλο του. Αν συνέβαινε, πάντως, δεν θα το ανεχόμουν. Το βρίσκω τραγικό.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com