Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το Survivor 2 δεν το είδα και οι λόγοι είναι πολλοί

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο νικητής του Survivor 1. Τόσο μέσα από παιχνίδι όσο και μετά από αυτό ο Ντάνος κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και να αγαπηθεί.

Ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» χθες βράδυ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και στη συμμετοχή των πρώην survivors στο Nomads-Μαδαγασκάρη.

Για τους οκτώ πρώην παίκτες του Survivor που αποφάσισαν να μπουν στο απόλυτο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Ξέρω για τον Κώστα και για τον Γιάννη. Με τον Γιάννη μιλήσαμε, ήμουν στην Κύπρο και μου έστειλε μήνυμα να με χαιρετίσει, γιατί τα ψιλολέμε και με τον Χρανιώτη και με τον Μπο. Και του λέω “το έμαθα πριν μια ώρα, τι να σου πω, κάνε στο σταυρό σου και να γυρίσεις γερός”. Για να αποφασίσουν τα παιδιά να πάνε σίγουρα το αποφάσισαν για καλό για το μέλλον τους και καλή επιτυχία να έχουν».

Όσο για τους λόγους που δεν είχε επιτυχία το Survivor 2018, τόνισε: «Το Survivor 2 δεν το είδα και οι λόγοι είναι πολλοί. Είχα μέχρι αργά γυρίσματα, όποτε μας τραβούσαν… Όταν ήμουν στο σπίτι εκείνη την ώρα έβλεπα Τατουάζ γιατί έπρεπε να βλέπω εμένα και τους υπόλοιπους συνεργάτες και το τι βγαίνει μέσα από αυτό που κάνουμε καθημερινά. Κάποιες στιγμές ζήλευα. Μου φαινόταν περίεργο κάποιος άλλος να ζει αυτό που έζησα εγώ εκεί. Το 2 δεν είχε επιτυχία γιατί ήταν το 2. Ήταν καινούργιο 1. Ήταν και λίγο δύσκολο το έργο όλων των ανθρώπων που έπρεπε να κάνουν το 2, είτε αφορά πίσω από τις κάμερες, είτε τα παιδιά που συμμετείχαν. Γιατί σίγουρα ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με το 1 και με οτιδήποτε είχε να κάνει με το 1 και αυτομάτως υπήρχε η σύγκριση».

https://www.youtube.com/watch?v=v_3RVKXOZkk

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com