Νέα

Λιάγκας – Σκορδά: Ξανά μαζί δύο χρόνια μετά τον χωρισμό! (photos)

Ξανά μαζί Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά! Όσοι τους αντίκρισαν τους κοιτούσαν με μάτια γουρλωμένα!

Η εικόνα των δυο τους να στέκονται πλάι-πλάι θυμίζει παλιές καλές εποχές. Τότε που ο έρωτας και ο γάμος τους απασχολούσε καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης. Όπως βέβαια αργότερα και το διαζύγιό τους.

Γιώργος και Φαίη, ενώθηκαν ξανά για χάρη του γιου τους Γιάννη ο οποίος είναι ήδη μαθητής στη Β’ Δημοτικού.

Οι περήφανοι γονείς, έκαναν σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση αφού βρέθηκαν μαζί για να καμαρώσουν το παιδί τους στην παρέλαση του σχολείου του.

Έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα νωρίς το πρωί πριν ξεκινήσει η εκδήλωση μαζί με τον μικρότερο γιο τους Δημήτρη, ο οποίος μια μέρα πριν είχε την ονομαστική του εορτή.

Ο μικρός μάλιστα με ενθουσιασμό και με μια σημαία στα χέρια του περίμενε κι εκείνος να δει τον αδερφό του. Και όταν ο Γιάννης εμφανίστηκε, σχεδόν ταυτόχρονα οι γονείς του έβγαλαν τα κινητά τους για να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες.

Βέβαια, Γιώργος και Φαίη επικρότησαν την προσπάθειά του με ένα χειροκρότημα, έχοντας ταυτόχρονα μόνιμα στραμμένη την προσοχή τους στον ζωηρό Δημήτρη, ο οποίος πολλές φορές προσπάθησε να βρεθεί και ο ίδιος από τον χώρο των καλεσμένων στην πρώτη γραμμή μαζί με τους συμμαθητές του αδερφού του!

Δυναμικά στο πλευρό του πρώην άντρα της!

Η παρουσιάστρια είχε εκπλήξει πρόσφατα τους τηλεθεατές και είχε δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στα στελέχη του ΑΝΤ1, όταν υποστήριξε δημόσια τον Γιώργο Λιάγκα από την εκπομπή της μιλώντας εκνευρισμένη για εκείνον που του στερεί το δικαίωμα να κάνει εκπομπή στο κανάλι «φωτογραφίζοντας», όπως πολλοί είπαν τότε, τον Αντώνη Κανάκη.

Και εκείνη τη στιγμή δεν τον στήριξε μόνο ως πατέρα των παιδιών της αλλά και ως έναν επαγγελματία δημοσιογράφο που σέβεται και εκτιμά και με τον οποίο έχουν κάνει ως τηλεοπτικό δίδυμο μεγάλες επιτυχίες.

Η Φαίη είναι πάντα στο πλευρό του Γιώργου όλο αυτό το δύσκολο διάστημα δείχνοντάς του καθημερινά την υποστήριξή της.

Πηγή: youweekly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com