Νέα

Ευαγγελία Αραβανή: Τα σενάρια γάμου με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το επόμενο βήμα της σχέσης τους αποκάλυψε η ίδια η Ευαγγελία μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μένουμε μαζί. Είναι πολύ ξεκάθαρα μερικά πράγματα. Το ποιος θα μαγειρέψει ειδικά… δεν υπάρχει περίπτωση να μαγειρέψει ο Νίκος. Δεν ξέρει να μαγειρεύει ο Νίκος. Ο Νίκος κάνει μια συγκεκριμένη διατροφή. Εγώ είμαι τυχερή στο θέμα με τα κιλά».

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Tv Έθνος και στον Αλέξη Μίχα, η Ευαγγελία Αραβανή θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι εκείνη και ο καλλιτέχνης δεν έχουν ακόμη στο μυαλό τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύονται το καλοκαίρι.

Χαίρεσαι που παρουσιάζεις ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με την μόδα;

Φυσικά! Θεωρώ πως το Project Runway είναι στα μέτρα μου. Από μόδα ξεκίνησα, έτσι με έμαθε ο κόσμος και έγινε στη συνέχεια η μετάβασή μου στην τηλεόραση.

Υιοθέτησες κάποια στοιχεία από το στυλ της Heidi Klum που παρουσιάζει εδώ και χρόνια το Project Runway στο εξωτερικό;

Όχι δεν μπορώ να το κάνω. Εγώ είμαι η Ευαγγελία. Και αν επιχειρούσα να το κάνω θα έδειχνε ψεύτικο. Σίγουρα, όμως, θα με δείτε διαφορετική, γιατί όπως σου είπα πλέον εκτός από τον ρόλο της παρουσιάστριας έχω και αυτόν του να κρίνω.

Υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων το καλοκαίρι για επικείμενο γάμο με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Τελικά παντρεύεσαι;

Όχι. Και δεν έγραψαν μόνο αυτό. Με πάντρεψαν, έμεινα έγκυος, χώρισα, επανασυνδέθηκα. Είμαστε πολύ καλά με τον Νίκο και έχουμε μια φυσιολογική σχέση, όπως πολλά ζευγάρια γύρω μας.

Το επόμενο βήμα δεν το έχετε σκεφθεί;

Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Δεν χρειάζεται πίεση σε αυτά τα πράγματα, γιατί δεν βγαίνει σε καλό.

Νιώθεις έτοιμη για ένα παιδί;

Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία, λοιπόν, τα είχα σκεφτεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή.

Συζήτησες με τον Νίκο πριν αναλάβεις το “Project Runway”;

Φυσικά και μιλήσαμε. Ο Νίκος είναι ευθύς ως χαρακτήρας, δεν “στρογγυλεύει” τις γωνίες. Όταν κάτι δεν του αρέσει θα το πει. Ήταν θετικός γιατί κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως αυτό το project είναι κοντά σε μένα.

Οι συζητήσεις για τα επαγγελματικά μπορεί να φθείρουν τη σχέση ενός ζευγαριού;

Όχι, το αντίθετο. Θεωρώ πως ένα ζευγάρι πρέπει να συζητά για τα πάντα. Σκέψεις, ανησυχίες, προβληματισμούς. Αυτή είναι και η έννοια της συντροφικότητας.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο Tv Έθνος 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com