Νέα

Έλληνας τραγουδιστής έχασε 37 κιλά: Eίχα φτάσει 121 κιλά και δυσκολευόμουν παντού

Στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Αλέκος Ζαζόπουλος, που μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να κάνει δίαιτα και να χάσει τα περιττά κιλά.

Συνήθως η συνέντευξη αυτή αρχίζει με το πού και πότε γεννηθήκατε, αλλά βλέποντάς σας δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω: Πού είναι ο… υπόλοιπος; Πόσα κιλά έχετε χάσει; Είναι θέμα υγείας;

Εραψα το στόμα μου! (γέλια) Οχι, δεν προέκυψε κανένα θέμα υγείας, δόξα τω Θεώ! Μου τη βάρεσε. Κουράστηκα! Είχα φτάσει 121 κιλά και δυσκολευόμουν παντού. Στη δουλειά μου, στην καθημερινότητά μου. Τον περασμένο Φεβρουάριο άρχισα με τη βοήθεια ενός φίλου μου, του Βαγγέλη Καραγιαννάκη, που παλιά έπαιζε μπουζούκι στην ορχήστρα μου. Ηταν πιο χοντρός από μένα και κατάφερε όχι μόνο να αδυνατίσει αλλά σήμερα είναι και Mr Hellas στο bodybuilding. Τον Φεβρουάριο λοιπόν ήρθε από το μαγαζί να με δει. Με προέτρεψε να το κάνω και πέτυχε. Εχω χάσει 37 κιλά από τότε, με διατροφή και γυμναστική, και θέλω να χάσω άλλα τρία για να σταθεροποιηθώ.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο πού και πότε γεννηθήκατε…

Γεννήθηκα στην Πτολεμαΐδα το 1966. Ο πατέρας μου ήταν μουσικός, έπαιζε ακορντεόν και ήταν η αιτία που ασχολήθηκα κι εγώ με τη μουσική και το τραγούδι στα 14 μου. Για να με αφήνουν να παίζω μουσική, έπρεπε να είμαι καλός μαθητής. Ετσι με ώθησαν να σπουδάσω. Πέρασα στη Γεωπονική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δεν την τελείωσα, έχω αφήσει μαθήματα, αλλά ευτυχώς δεν το μετάνιωσα γιατί αυτό που επέλεξα να κάνω μου βγήκε σε καλό.

Τα παιδικά σας χρόνια πώς ήταν;

Καλά! Ο πατέρας μου δούλευε σε δύο και τρεις δουλειές για να είμαστε όλοι άνετα, αλλά δεν είχα στερημένα παιδικά χρόνια. Συνέβαλλα κι εγώ αργότερα, στην εφηβεία μου, που δούλευα σε κάποια μαγαζιά και ήμασταν καλά. Επαιζα στην αλάνα μπάλα και τέτοια, αλλά γενικότερα δεν ήμουν πολύ τού έξω ως παιδί.

Τι μουσικά όργανα παίζετε;

Παίζω ντραμς, λύρα και κάποια στιγμή έπαιζα και μπουζούκι. Αλλά όλα αυτά για να γαληνεύω την ψυχή μου περισσότερο, όχι για να βγω σε πίστα να παίξω. Βεβαίως, έχω παίξει λύρα σε αρκετά τραγούδια, και δικά μου και άλλων καλλιτεχνών, όπως στο «Αρχιπέλαγος» του Χρήστου Παπαδόπουλου και σε κάποια του Σταμάτη Γονίδη.

Εφημερίδα: Espresso

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com