Νέα

The Voice: Λαμπερή πρεμιέρα για τις blind auditions! Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Το The Voice, το απόλυτο μουσικό show επέστρεψε απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Τα φώτα άναψαν, η ορχήστρα είναι έτοιμη και 18 νέοι τραγουδιστές θα πάρουν θέση στη σκηνή!

Η πρώτη μέρα των blind auditions ξεκινά με τραγούδια για όλα τα γούστα: λαϊκά, ποπ, παραδοσιακά μέχρι και όπερα. Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους; Η «μάχη» μεταξύ τους  θα είναι σκληρή. Πολλές υπέροχες φωνές περιμένουν να πάρουν το πράσινο φως για να ανάψει το «Σε θέλω» και να γυρίσει η καρέκλα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα υποδεχθεί για τρίτη χρονιά τους coaches αλλά και θα διαχειριστεί το άγχος των διαγωνιζομένων. Στα backstage η λαμπερή Λάουρα Νάργες.

Η μεγάλη αλλαγή στη διαδικασία των blind auditions…

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αλλαγή φέτος στη διαδικασία των blind auditions του Voice. Από φέτος, λοιπόν, όταν ένας coach ακούει μία φωνή που του αρέσει πάρα πολύ, έναν διαγωνιζόμενο που τον θέλει πολύ στην ομάδα του, έχει το δικαίωμα με το πάτημα ενός κουμπιού να εμποδίσει κάποιον άλλον coach να διεκδικήσει αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Να τον μπλοκάρει, δηλαδή.

Θα χρησιμοποιήσει αυτό το κουμπί προφανώς για να μπλοκάρει αυτόν που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή. Όμως, προσέξτε, αυτό το κουμπί έχετε δικαίωμα να το πατήσετε τέσσερις φορές συνολικά σε όλη τη φάση των blind. Κι επίσης το πάτημα κάθε κουμπιού μπλοκάρει έναν coach και μόνο τη φορά. Δεν μπορείτε, δηλαδή, με ένα πάτημα να μπλοκάρετε δύο ή τρεις», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com