Νέα

Γυναίκα πήγε σε ραντεβού χωρίς ρούχα και ο συνοδός της δεν κατάλαβε τίποτα (video)

Ζωγράφισε όλο της το σώμα με ρούχα και ο άνδρας που την συνόδευε δεν το κατάλαβε μέχρι που άρχισε να βρέχει.

Είστε έτοιμες για το πρώτο σας ραντεβού και σας προβληματίζει έντονα το τι θα φορέσετε για να αρέσετε; Μερικοί άνθρωποι το σκέφτονται για ώρες ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν συμβουλές από τους φίλους τους.

Μια γυναίκα όμως δεν προβληματίστηκε διόλου καθώς βρήκε το ιδανικό outfit καθώς αποφάσισε να πάει στο tinder ραντεβού της εντελώς γυμνή. Ναι καλά διαβάσατε, εντελώς γυμνή.

Η γυναίκα μητέρα τριών παιδιών απευθύνθηκε στην Αμερικανίδα body painter Jen Seidel η οποία ζωγράφισε σε ολόκληρο το σώμα της το ιδανικό σύνολο για να πάει στο ραντεβού της.

Η Jen χρειάστηκε περίπου δυο ώρες για να την ζωγραφίσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια και το αποτέλεσμα όπως μαρτυρούν και οι εικόνες είναι θεαματικό. Η γυναίκα από τη Βαλτιμόρη «φόρεσε» το τζιν της και ένα φλοράλ τοπ σε ροζ απόχρωση.

Πριν πάει στο ραντεβού η Joy είπε: «Δεν είναι το πρώτο μου tinder ραντεβού, αλλά είναι το πρώτο μου γυμνό tinder ραντεβού. Ο τύπος που θα βγω είναι κωμικός, έχει πολύ πλάκα και ανυπομονώ να τον συναντήσω και να δω την αντίδρασή του. Δεν ξέρω καν αν θα το παρατηρήσει. Ελπίζω σήμερα οι δύο μας να κάνουμε μια ωραία κουβέντα αν φυσικά δεν παρασυρθεί από αυτό που θα δει».
Οταν τελειώσαν τους καφέδες τους πήγαν στο κοντινό mall και κορίτσια ζητούσαν από την Joy να βγάλουν selfies. Τότε κατάλαβε ότι η γυναίκα ήταν γυμνή αλλά εκείνη συνέχισε να μην του το επιβεβαιώνει. Η Joy του το αποκάλυψε όταν τους έπιασε βροχή.

Δείτε το βίντεο

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com