Νέα

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην tv

Έδωσαν τα χέρια και πλέον είναι οριστικό πως την καινούργια σεζόν θα βρεθεί στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του EPSILON.

Μετά από μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων όλα μεταξύ των δύο πλευρών, της Έλλης Στάη και του τηλεοπτικού σταθμού, αποσαφηνίστηκαν… διευκρινίστηκαν… και αυτή την περίοδο αποτυπώνονται στο χαρτί με σκοπό να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στο συμβόλαιο εκτός από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αναφέρεται και η παρουσίαση εκπομπής που αν δεν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις τότε είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την καινούργια χρονιά.

Ωστόσο αν και η Έλλη Στάη «κλείδωσε» για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα στελέχη του EPSILON προβληματίζονται… τι ώρα να μεταδίδεται. Οι απόψεις διίστανται καθώς άλλοι θεωρούν ότι πρέπει να βγαίνει στις 7 το απόγευμα και κάποιοι άλλοι στις 8. Ακόμα λοιπόν… το ψάχνουν λαμβάνοντας βέβαια υπόψιν τους τον ανταγωνισμό αλλά και το δικό τους πρόγραμμα. Προβληματισμένοι όμως δεν είναι μόνο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και για το μεσημεριανό που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit για την παρουσίασή του έχει «κλειδώσει» η Λίνα Δρούγκα, αλλά χωρίς ακόμα να έχουν αποφασίσει την ακριβή ώρα μετάδοσής του.

Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι οριστικές υπογραφές με την Έλλη Στάη που σαφώς έχει άποψη για την ώρα που θα δίνει τη «μάχη» της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης βεβαίως βεβαίως…!

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com