Νέα

Mητέρα από το Ηράκλειο ξέχασε το παιδί της στο πλοίο για Σαντορίνη

Ταξίδι μόνο του… στο πλοίο κατέληξε να κάνει ένα 12χρονο αγόρι που ταξίδευε με τη μητέρα του από το Ηράκλειο για Σαντορίνη. Όταν το πλοίο έδεσε στη Σαντορίνη, η μητέρα του κατέβηκε από το πλοίο χωρίς όμως το γιο της… Το αγόρι βρισκόταν στη θέση του έχοντας αποκοιμηθεί ακούγοντας μουσική. Η αλλοδαπή μητέρα του άρχισε να το αναζητά αλλά το πλοίο είχε ήδη αναχωρήσει από Σαντορίνη για άλλο νησί.

Το πλήρωμα του πλοίου που ενημερώθηκε ότι υπήρχε στο πλοίο παιδί ασυνόδευτο κινήθηκε άμεσα και σε ελάχιστα λεπτά βρήκε το αγόρι. Το παιδί από την πρώτη στιγμή ήταν υπό την προστασία των μελών του πληρώματος που φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο το τρομοκρατημένο αλλοδαπό παιδί. Όσο για τη μητέρα στη διάρκεια του ταξιδιού συνομίλησε με το γιο της στο τηλέφωνο όμως το αγόρι εξακολουθούσε να είναι σοκαρισμένο. Το ίδιο θα δει ξανά τη μητέρα του, αργά το απόγευμα όταν το πλοίο περάσει ξανά από τη Σαντορίνη…

Ο 12χρονος έζησε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια αφού λίγα λεπτά μακριά από τη μητέρα του τον οδήγησαν στο να ταξιδέψει για αρκετές ώρες μόνος του. Όσο για τη μητέρα του που δεν αντιλήφθηκε ότι κατέβηκε από το πλοίο χωρίς το παιδί της… το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα βρεθεί λεπτό μακριά από την επίβλεψη της ο μονάκριβος γιος της!

Πηγή: neakriti.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com