Νέα
Απλό και μεγαλοφυές: Πώς να μην “νερώνει” ο καφές το καλοκαίρι
Τέλος στον καφέ που χάνει τη γεύση του με το πέρασμα της ώρας. Αυτό το κόλπο υπόσχεται συνεχή απόλαυση.
Οι θερμοκρασίες όσο πάνε και ανεβαίνουν και το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ ακόμα κι αν ημερολογιακά έχουμε άνοιξη. Όσοι πίνουν παγωμένο καφέ ξεκινούν να έχουν προβλήματα, γιατί ακόμα δεν έχουν εφευρεθεί τα παγάκια που δεν “νερώνουν” τον καφέ, αφού λιώνουν και ο καφές χάνει τη γεύση του.
Μην ανησυχείτε καθόλου, αφού υπάρχει ένα απλό κόλπο για να απολαμβάνετε τον φραπέ, τον φρέντο καπουτσίνο ή τον εσπρέσσο χωρίς αλλοιώσεις.
Τι να κάνετε: Φτιάξτε κανονικά τον καφέ σας, γεμίστε με μια ποσότητα από τον καφέ που φτιάξατε την παγοθήκη σας και βάλτε τη στην κατάψυξη. Με αυτό τον τρόπο στον επόμενο καφέ ή και στον ίδιο μπορείτε να βάλετε τα παγάκια που φτιάξατε. Όταν θα λιώσουν ο καφές δεν θα “νερώσει”. Αντιθέτως θα γίνει περισσότερος.
thetoc.gr