Νέα

Πέγκυ Ζήνα: Ο ρόλος που έπαιξε η Άννα Βίσση στο να ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα της

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ξένια Ιωάννα. Η Πέγκυ Ζήνα, μέσα σε όλα, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε την εφηβεία της όταν ο πατέρας της αρρώστησε, αλλά και για το πως σε ηλικία 15 ετών, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, κατάφερε με τη βοήθεια των τραγουδιών της Άννας Βίσση, να ξεπεράσει τον πόνο της.

«Στα 12 με 15 μου αρρώστησε ο μπαμπάς από την επάρατη νόσο. Την παλεύαμε με πολύ καλή ποιότητα ζωής, δόξα τω Θεώ. Αυτό όμως δεν μου έδωσε την πολυτέλεια να κάνω την επανάστασή μου, γιατί είχαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα μέσα στο σπίτι», ανέφερε αρχικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

«Δεν έκανα ποτέ την επανάστασή μου. Δεν θυμάμαι ως έφηβη να υπήρχε μία περίοδος όπου δεν μπορούσα να συνεννοηθώ με τη μαμά μου, όπου ήμουν το αντιδραστικό παιδί. Το πιάνο ήταν ο τρόπος για να ξεσπάσω, ακόμα κι όταν έχασα τον μπαμπά μου.

Θυμάμαι τότε, μάλιστα, έπαιζα στο πιάνο με τις ώρες. Η μαμά μου ντρεπόταν, μου έλεγε: παιδί μου, έχουμε πένθος, δεν είναι ωραίο. Της απαντούσα ότι είναι το μόνο που μπορώ να κάνω μέχρι να περάσει λίγο το πένθος», ςξομολογήθηκεστη συνέχεια η Πέγκυ Ζήνα.

«Τραγουδούσα τους Δαίμονες, τη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα. Είχε κι έναν θυμό σε αρκετά σημεία, είχε ένα κακό που προσπαθούσε να ξορκιστεί. Και κάποιες θλιμμένες μπαλάντες, ειδικά στο τέλος, με τις απώλειες που είχε το έργο. Καμιά φορά λέω στην Άννα Βίσση: δεν ξέρεις μωρέ εσύ γιατί σε αγαπάω και τι σημαίνεις για μένα», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com