Νέα

Έλλη Κοκκίνου για Δέσποινα Βανδή: «Εμένα δεν με νοιάζει η ηλικία, μπορεί να το υποστηρίξει»

Η Έλλη Κοκκίνου, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα επικριτικά σχόλια που έλαβε η Δέσποινα Βανδή όσον αφορά τις στυλιστικές της επιλογές στην πρεμιέρα της στον Βοτανικό, ενώ αποκαλύπτει εάν έχει έρθει αντιμέτωπη με δύσκολες συνεργασίες.

«Ό,τι και να κάνουμε θα τα… ακούσουμε. Δεν υπάρχει κακία μόνο στα social media αλλά γενικά στην κοινωνία. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να του αρέσουν αυτά που φοράω εγώ, η Δέσποινα ή η Νατάσα», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου

Και συνέχισε: «Εμένα δεν με νοιάζει τι ηλικία έχει ο άλλος που επιλέγει να φορέσει το οτιδήποτε. Αισθάνεται καλά; Αισθάνεται όμορφος; Μπορεί να το υποστηρίξει; Γιατί δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε όλοι όλα, οπότε ας το βάλουμε», σημείωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Έχουν υπάρξει διαφωνίες σε μαγαζιά, έντονες διαφορές και κάποια νεύρα, όχι πολλά όμως. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να τσακωθώ. Κάνω αυτοβελτίωση και αυτογνωσία, γιατί ξυπνούσα το πρωί και δεν ήμουν χαρούμενη», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Έλλη Κοκκίνου.

Όσον αφορά τη σχέση με τον γιο της, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου. Του μαγειρεύω, πηγαίνουμε μαζί για γυμναστική, για padel. Του λέω «ζακέτα να πάρεις», πολύ κλασική μαμά. Γενικά είμαι σε μία πολύ ήρεμη και ζεν φάση της ζωής μου. Καλοδεχούμενος φυσικά και ο έρωτας εάν είναι να έρθει».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com