Νέα

Η υπέροχη φωτογραφία της Μαρίνας Βερνίκου με την οποία διεκδικεί βραβείο του National Geographic

Έναν διαγωνισμό με θέμα την φύση, τους ανθρώπους και τις πόλεις έχει προαναγγείλει το διάσημο περιοδικό National Geographic, καλώντας φωτογράφους απ’όλο τον κόσμο να στείλουν φωτογραφίες τους που να εμπίπτουν στην συγκεκριμένη θεματολογία.

Η γνωστή Ελληνίδα φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου, είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που ξεχώρισαν με την συμμετοχή τους, με μία εικόνα τραβηγμένη από ψηλά, από ένα drone που πέταξε πάνω από το Taj Mahal για να «συλλάβει» το συγκεκριμένο, μοναδικό στιγμιότυπο. 

Πάνω από τον ναό της αγάπης, όπως είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, το καθηλωτικό Taj Mahal η Μαρίνα Βερνίκου πάτησε το κλικ που μπορεί να της χαρίσει μία θέση στην τελική φάση του σημαντικού διαγωνισμού, αποτυπώνοντας με μοναδική ακρίβεια την γοητεία αλλά και τον μυστικισμό του μνημείου που μπορεί να προσελκύει πλήθος τουριστών ετησίων, αλλά παραμένει στις συνειδήσεις μας ακατανόητο και ανατριχιαστικό.

Μάλιστα, η ίδια η φωτογράφος είχε αναρτήσει την φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα «Στο όνομα της αγάπης», ευθεία αναφορά στην μυθικότητα του ναού.

Οι φωτογραφίες που θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού θα είναι διαθέσιμες στο κοινό για να επιλέξει την καλύτερη από τις 11 Ιουνίου.

Δες την φωτογραφία της Μαρίνα Βερνίκου.

in__14055_5b0e6d43b75e2

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com