Νέα

Power of Love: Ο ανατρεπτικός τελικός, οι μεγάλοι νικητές και η οργισμένη αποχώρηση του Σωκράτη

Με έναν ανατρεπτικό τελικό ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ το Power of Love, το «κοινωνικό πείραμα» (όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς το πετυχημένο ριάλιτι) που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού με τις ίντριγκές του τους τελευταίους μήνες.

Μέσα από έναν συνδυασμό των ψηφοφοριών του κοινού και των παικτών, νικητές αναδείχθηκαν στο τελευταίο Gala ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη, που κέρδισαν από 10.000 € έκαστος.
Πολλοί ξαφνιάστηκαν από αποτέλεσμα, αφού ο Σωκράτης ήταν ο παίκτης που ψηφίστηκε περισσότερο από το κοινό, αν και είχε πάρει τους λιγότερους ψήφους μέσα στο σπίτι, εξαιτίας των εκρηκτικών καυγάδων του με σχεδόν όλους τους παίκτες το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, ο Πάνος πήρε 4 βαθμούς από την ψηφοφορία των παικτών κάτι που αποδείχτηκε καθοριστικό για τη νίκη του, καθώς από το κοινό έλαβε μόνο 2 βαθμούς. Σε αντίθεση με τον Πάνο, η Στέλλα ήρθε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού και η νίκη γι’ αυτήν ήταν ξεκάθαρη. Νωρίτερα είχε ισοψηφίσει με την Τζούλια στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας των παικτών.

Ο Σωκράτης οποίος έχασε τη νίκη επειδή δεν τον ψήφισε το σπίτι, αποχώρησε οργισμένος από το πλατό όταν κατάλαβε ότι, παρά την προτίμηση του κόσμου, επρόκειτο να γυρίσει σπίτι του με άδεια χέρια.

Το στιγμιότυπο αυτό συζητήθηκε εκτενώς από τους χρήστες των social media που κατηγόρησαν τον ευέξαπτο παίκτη του PοL ότι, από τη μία δεν ξέρει να χάνει, από την άλλη άφησε ξεκρέμαστη την κοπέλα του Κυριακή στο πλατό χωρίς να καθίσει να ακούσει την δική της βαθμολογία.

[wpdevart_youtube]SXLLicTUk60[/wpdevart_youtube]
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com