Νέα

Σύχρονος αέρας. Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία πρωτοφανή κίνηση στον βασιλικό γάμο

Ένα αστέρι της αμερικανικής τηλεόρασης στους στενούς κύκλους της πιο διάσημης και πολυσυζητημένης βασιλικής οικογένειας της Ευρώπης. H Mέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, εγγονό της Ελισάβετ, φέρνοντας σύχρονο αέρα και μυρωδιά από Χόλιγουντ σε ένα από τα παλαιότερα και πιο εντυπωσιακά κάστρα του κόσμου το κάστρο του Ουίνδσορ, που αποτελεί αγαπημένη κατοικία της βασίλισσας.

Μεγάλα ονόμα της σόουμπιζ έδωσαν το παρόν, ανάμεσα τους ολόκληρο το καστ της τηλεοπτικής σειράς Suits, η Serena Williams, η Oprah Winfrey αλλά και το ζεύγος Clooney. Tην ίδια στιγμή ο αμερικανός αρχιεπίσκοπος έκλεψε την παράσταση με το γκόσπελ νεύρο και γκάζι του, δίνοντας ένα πραγματικό σόου μέσα στο παρεκλλήσι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο κατέληξε στην ουσιαστική φράση «Ας κάνουμε τον παλιό κόσμο καινούργιο».

Ο πρίγκιπας Χάρι δάκρυσε με το που είδε την Μέγκαν ντυμένη νύφη, η χορωδία έψαλε το Stand  By Me, και όλα αυτά μαζί ίσως τελικά έπεσαν πολλλά και μαζεμένα στην Ελισάβετ, με τα βρεταναικά μέσα ενημέρωσης να σχολιάζουν πως η βασίλισσα καθόταν βλοσυρή καθ΄όλη την διάρκεια της τελετής.

  Πάντως ο Κάρολος ήταν ιδιαίτερα τρυφερός τόσο απέναντι στη Μέγκαν όσο και απέναντι στη μητέρα της με την οποία οι κάμερες τον έπιασαν να ανοίγει πολλές φορές κουβέντα κατά την διάρκεια του γάμου. 

Η τελευταία πάντως ήταν σίγουρα εκείνη που θα μας μείνει πιο έντονα χαραγμένη στο μυαλό αφού η σεμνή και ταπεινή καθηγήτρια γιόγκα που πάλεψε πολύ για να μεγαλώσει μόνη της τη Μέγκαν, δεν σταμάτησε να κλαίει σε όλο το μυστήριο με τους φωτογράφους να κάνουν διαρκώς ζουμ στο πρόσωπο της. Αυτό όμως που συζητήθηκε ακόμα πιο έντονα ήταν η επιλογή της να μην βγάλει από τη μύτη το μικρό διαμαντάκι που πάντα φοράει και να εμφανιστεί έτσι στο κάστρο του Ουίνδσορ και, φυσικά, μπροστά στην Ελισάβετ.

Σίγουρα ένα πρωτοφανές φαινόμενο για έναν βασιλικό γάμο και σίγουρα ένα καλό σημάδι πως ο νέος κόσμος είναι πλέον έτοιμος να εξοστρακίσει τον παλιό.

Η εμφάνιση της μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Daria Ragland.

2

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com