Νέα

Αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο η Ντάρια και ο Τσίλης – Όλα όσα έγιναν στην Αθήνα

Τον δρόμο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο πήραν οι δύο παίκτες του Survivor που, όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr, είχαν έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, η Ντάρια Τουρόβνικ από τους «Μαχητές» και ο Γιάννης Τσίλης από τους «Διάσημους» έφυγαν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στον Λυκαβηττό στις 6.15 το πρωί της Κυριακής και κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Από εκεί αναχώρησαν με πτήση για τη Μαδρίτη και από την ισπανική πρωτεύουσα αναμένεται να πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, οι δύο παίκτες ήρθαν στην Ελλάδα πιθανότατα επειδή είχαν κερδίσει κάποιοι έπαθλο σε επεισόδιο που ακόμα δεν έχει προβληθεί. Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει ουσιαστικά το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor. Στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι νικητές στον τελικό του Symbol Game θα είναι δύο και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ώστε να δουν τις οικογένειές τους. Προφανώς, νικητές ήταν η Ντάρια και ο Τσίλης και γι’ αυτό ταξίδεψαν στην ελληνική πρωτεύουσα υπό άκρα μυστικότητα.

Οι δύο παίκτες έφτασαν στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής και υπήρχε οργανωμένο μυστικό σχέδιο για να τους παραλάβουν άνθρωποι της παραγωγής από το αεροδρόμιο και να τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο. Το βράδυ της Παρασκευής πήγαν ινκόγκνιτο για φαγητό σε ένα σουβλατζίδικο στην περιοχή της Ελληνορώσων, ενώ το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο ξενοδοχείο. Οι δύο παίκτες είδαν τους γονείς τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο ξενοδοχείο μετέβη και η σύντροφος του Γιάννη Τσίλη, στην οποία είχε κάνει πρόταση γάμου πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Οι άνθρωποι της παραγωγής αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν κάποια έξοδο το Σάββατο το βράδυ κι έτσι οι δύο παίκτες έφαγαν εντός του ξενοδοχείου. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντάρια ζήτησε να της φέρουν ένα τσιγάρο για να καπνίσει, όμως η παραγωγή δεν της έκανε το χατίρι…

Σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ήρεμα και η μυστική αποστολή μεταφοράς των δύο παικτών εξετελέσθη με επιτυχία.

enikos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com