Νέα

Συγκινεί η πρώτη φωτογραφία του Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο

Δυομιση μήνες μετά το τροχαίο ατύχημα και το σοβαρό τραυματισμό του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παραμένει στο νοσοκομείο, με τη σύζυγό του πάντα στο πλευρό του και όλη την οικογένειά του.

Η Εβελίνα Βαρσάμη, για να ευχαριστήσει τον αγώνα που δίνει το προσωπικό και οι γιατροί του Ασκληπιείου Βούλας για τον σύζυγό της, έκανε μια νέα ανάρτηση και δημοσίευσε ένα συγκινητικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που δείχνει τον Κωνσταντίνμο να της κρατά το χέρι.

Διαβάστε όσα έγραψε:

Στη ζωή μας κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, αναζητάμε συμπαράσταση, κατανόηση, υποστήριξη, υπομονή, επιμονή, πίστη.

Όλα αυτά στη δυσκολία που μας έτυχε (πέραν των δικών μας ανθρώπων) τα βρήκαμε στο Ασκληπιείο της Βούλας που μεταφέρθηκε ο Κωνσταντίνος μετά το ατύχημά του. Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω αλλά και να αναφερθώ σε όλους αυτούς που ήταν και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Κατ’ αρχάς στην νευροχειρουργική κλινική του κ. Ρόβλια.

Πόσα ευχαριστώ στον νευροχειρούργο κ. Φραγκάκη που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του που με την εμπειρία τους κατάφεραν να αναδομήσουν τα τραύματά του! Πόσα ευχαριστώ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του κ. Ράλλη που με τους βοηθούς του και όλο το προσωπικό έδωσαν μεγάλο αγώνα να στηριχθεί ο Κωνσταντίνος μου στη ζωή, αντιμετωπίζοντας με στωικό τρόπο τις αγωνίες μου.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Ρούπα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας κάνοντας ότι ήταν εφικτό για να βοηθήσει! Σε όλους αυτούς… διευθυντές, χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, προσωπικό που συνεχίζουν να μας στηρίζουν καθημερινά στον αγώνα που δίνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ότι έχουν προσφέρει!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!».

upl5a991fca41b86 (1)

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com